Türkiye ile ABD arasında kritik Ukrayna-Rusya görüşmesi

Milli Savunma Bakanı Akar ve ABD Savunma Bakanı Austin telefonda görüştü. Görüşmede, Ukrayna'daki son gelişmeler, ikili ve bölgesel savunma ile güvenlik konuları ele alındı.

Türkiye ile ABD arasında kritik Ukrayna-Rusya görüşmesi
Türkiye ile ABD arasında kritik Ukrayna-Rusya görüşmesi
GİRİŞ 24.02.2022 20:20 GÜNCELLEME 24.02.2022 20:51
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

MSB'den yapılan açıklamada, ''Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ve ABD Savunma Bakanı Lloyd James Austin, 24 Şubat 2022'de bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Ukrayna’daki son gelişmeler başta olmak üzere ikili ve bölgesel savunma ile güvenlik konuları ele alındı ve değerlendirildi.'' denildi.

YORUMLAR 42
  • derbeder 2 yıl önce Şikayet Et
    pkk ya gönderilen zırhlı silahlı araçlarımı görüşmüş
    Cevapla
  • Abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunların yanı nuklerve uçakları füzeleri dahil atıldığı anda yada atılmadan havada devrelerini elektronik aksamlarininyakacak karşı elektronik bombaları füzelere yerleştirip bunların yörüngesinde patlatıp havada füzeleri demir yığınına cevirmeliyiz(yanı elektronik bombalı füzeler yapmaliyiz
    Cevapla
  • Abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar NATO'nun 5maddesini kullanıp Türkiye yi işgal etme peşinde Rusya'yı Ukrayna'ya saldrtanda bunlar terör örgütlerini besleyip tank helikopter veren de bunlar Türkiye'yi resmi olarak tanımayan da bunlar balkanlara ilisigimizi kesmek için Balkanları yunanidtani Suriye Irak gurcistani silah deposuna cevirende bunlar ha biz ne yapmalıyız (bizim ordumuz işini bilir evvel Allah) Allah devletimizi milletimizi galip kılsın inşaallah
    Cevapla
  • Klavuz 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizim ABD ile görüşeceğimiz tek konu YPG nasıl yok edilir
    Cevapla
  • dostt birr 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye bütün coğrafyada savaşa hazır olmaki.tehdit nereden ne zaman gelecek belli olmaz. yunanistanda dedeagac ta ve Suriye'de pkk ya yapılan abd silahlari Türkiye ye karşı kullanılacak. İran sessiz ama ne yapacağı belli olmaz. abd ye güvenmek kör kuyuya girip inci aramaktır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz