İstanbul'da iki doktora saldıran şüpheli tutuklandı

İstanbul'da hastanede çalıştığı sırada bir doktoru darbettiği, başka bir doktora ise tehdit ve hakarette bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan şüpheli, mahkemece tutuklandı.

GİRİŞ 26.02.2022 20:37 GÜNCELLEME 26.02.2022 20:37
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesinde görev yapan doktor D.D.A'yı darbettiği, doktor C.K'ye de tehdit ve hakarette bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan Selim D, emniyetteki ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

İstanbul Adalet Sarayında Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine çıkarılan zanlı, "kasten yaralama" suçundan tutuklandı.

Şüpheli, doktora saldırarak boğazını sıktı

Dosya kapsamında ifadesi alınan Selim D'nin eşi Çiğdem D, doktor D.D.A'nın muayene sırasında kendisiyle alaycı bir şekilde konuştuğunu ve tedavi uygularken "Bir daha bu hastaneye gelme" dediğini öne sürdü.

Doktor D.D.A, Selim D'nin kendisine saldırarak boğazını sıktığını, doktor C.K. ise aynı kişi tarafından tehdit ve hakarete uğradığını iddia etti.

Bakan Koca: Hastanede işlenen hiçbir suç sıradan değildir

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesinde görevli iki hekime saldıran şüphelinin tutuklanması dolayısıyla yargıya teşekkür etti.

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi dermatoloji bölümünde dün iki hekim arkadaşımızın maruz kaldığı şiddet olayının şüphelisi şahıs, başlatılan soruşturmada gözaltına alınarak tutuklanmıştır. Camia olarak yargıya teşekkür ediyoruz. Hastanede işlenen hiçbir suç sıradan değildir." 

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden saldırıya kınama

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Cerrahpaşa Tıp Fakültesi yönetimi, dün yaşanan olayın ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, iki hekimin hasta yakınlarınca fiziksel ve sözlü şiddete maruz kaldığını belirtmiş ve saldırıyı kınamıştı.

YORUMLAR 13
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Tabi, doktorlar vergi vermiyor...
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Artık Doktorların maskarası olmaktan ölmek daha iyi...Onlar sütten çıkmış ak kaşık...Yazık millete... Vergilerle ödeniyor onların maaşı...
    Cevapla
  • doktor 2 yıl önce Şikayet Et
    Doktorlar şöyle böyle diye mazerete sunanlara sesleniyorum siz emniyette, bankada,nüfus müdürlüğünde,savcılıkta aynı şeylere maruz kaldığınızda ne yapıyorsunuz? Gırtlağına mı sarılıyorsunuz hemen
    Cevapla
  • vatandas.. 2 yıl önce Şikayet Et
    evet.
    Cevapla
  • Orhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Devlet sağlık çalışanına sahip çıkıyor. Peki, devletin bu gücünü arkasında hissedip hastayı tahrik edenlere ne yapmalı?
    Cevapla
  • aspnetturkiye.com 2 yıl önce Şikayet Et
    bize neden böyle şeyler demiyor doktorlarda hep bu ruh hastaları na (sözde ) diyorlar alıp alıp tıkacaksın içeri ruh hatalarını
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı