Tekirdağ'da uyuşturucu operasyonu: 3 kişi tutuklandı

Tekirdağ'da polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.

Tekirdağ'da uyuşturucu operasyonu: 3 kişi tutuklandı
Tekirdağ'da uyuşturucu operasyonu: 3 kişi tutuklandı
GİRİŞ 01.03.2022 09:33 GÜNCELLEME 01.03.2022 10:13
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Tekirdağ Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Çorlu ilçesinde uyuşturucu imal ve ticaretini yapan kişilere yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler, bir soruşturma dosyası kapsamında uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen A.E, M.E. ve S.E'nin adreslerinde arama yaptı.

Yapılan aramalarda 3 gram eroin, 8 gram esrar, 2 tüfek ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 7 bin 500 lira ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • Yorum yazan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya boşverin ıvır zıvırı. Herşeyden önce şu sınıfta kalmayı geri getirin. Bunu yapmadan hiçbir şey yapamazsınız. Öğrencilerin hiç bir şeyden endişesi yok.
    Cevapla
  • yakup 2 yıl önce Şikayet Et
    Eyvallah sayın Bakanım matematik öğreniminde yöntem değişikliği olsun ve daha kolay bir öğretimle daha çok öğrenci matematik öğrensin ancak herkes matematik öğrensin(asgari matematik hariç) demek balığa uçmayı , kuşa yüzmeyi öğretmek gibi olur , bence asıl sorun herkese her şeyi öğretme arzusudur bu öğrencileri okuldan soğutup uzaklaştırıyor; Yapabilecekleri , yetenekleri olan alanlardan da bu zorlama neticesinde uzaklaşıyorlar vesselam.
    Cevapla
  • Hakikattt 2 yıl önce Şikayet Et
    Önce okuma, anlama ve yazmayı öğretin. Sonra milli ve manevi konuları... sonra vatan, bayrak ve millet anlayışını...sonra ahlak, edep ve davranışları... bunları halledince matematik kaygın varsa onu da hallet... amaaa ne gezer siyaset yapıp boş konuşmaktan başka ne iş yapıyorsunuz???
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Cuntacı alçakların kurduğu dokunduğu her şeyi değiştirin; onlar bu Millet düşünemesin, ilerlemesin diye her şeyi bilerek bozdu.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması