İstanbul Valisi Yerlikaya'dan yeni anaokulu müjdesi

İstanbul Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü, YİKOB ile Bağışçı İstanbul Sanayi Odası arasında okul yapım protokolü imzalandı.

İstanbul Valisi Yerlikaya'dan yeni anaokulu müjdesi
İstanbul Valisi Yerlikaya'dan yeni anaokulu müjdesi
GİRİŞ 01.03.2022 17:57 GÜNCELLEME 01.03.2022 18:20
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Protokol ile Ümraniye ve Esenyurt ilçelerinde Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) tarafından 8 derslikli anaokulu binası ve eklentileri inşa edilecek.

İstanbul Valiliği’nde gerçekleştirilen protokol imza törenine, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Vali Yardımcısı Dr. Hasan Hüseyin Can, İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ve İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

İmzalanan protokol ile Ümraniye ilçesi Dudullu Mahallesinde bulunan eğitim alanı ile Esenyurt ilçesinde bulunan Osman Nuri Bakırcı Ortaokulu bahçesine 8 derslikli anaokulu binası ve eklentileri yapılacak.

Vali Yerlikaya, protokolün imzalanmasının ardından eğitime verdikleri destekten dolayı Bağışçı olan İSO Yönetimine teşekkür ederek; protokolün hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Vali Yerlikaya yaptığı değerlendirmede;

“Ümraniye ve Esenyurt ilçelerimizde 8 derslikli 2 anaokulumuzun yapımı için İstanbul Sanayi Odası ile protokolümüzü imzaladık️

İSO Başkanı Erdal Bahçıvan ve kıymetli yönetim kurulu nezdinde şehrimizin hayırsever sanayicilerine teşekkür ederim.

Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR 5
  • Dadaş 25. 2 yıl önce Şikayet Et
    dikkat edin yarın eko ben yaptım demesin.
    Cevapla
  • millet 2 yıl önce Şikayet Et
    iyi birşey yapmış ibb yi takip ediyorlar maşşallah sağolasın ekrem imamoğlu
    Cevapla
  • seko 2 yıl önce Şikayet Et
    kalkan balık yiyen eko nerede..
    Cevapla
  • BALTACI 2 yıl önce Şikayet Et
    Antirikort Ekrem papazoglu ne oldu verdiğin seçim vaatleri ipin askısında kaldı iki tane İstanbul’a ik kıytırık musluk taktın İstanbullunun beklediği hizmetlerde su oldu taktığın musluktan aktı gitti ama seni İBB başkanı yapanlar şimdi herşey güzel demi soğan patatesciler bunlara oy dilenen mavi takkeliler sülaymancılar herkes imanı ile yaşarmış sizde İmanınızla yaşayın allahım devletimize zaval vermesin İstanbul valimize ISO başkanı sn Erdal bahçıvan ve yönetim kuruluna antirikort Ekrem sen kahraman balıkçıda kalkan balıgı çiyeri roka rakı Noel yemeğinin faturası nı İstanbulluya kestin duasını sülaymancılar yaptı İstanbul’unun vebalini ödeyemezsiniz
    Cevapla
  • İSTANBUL...34 2 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem balıkçıda kafa demliyordur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TFF'nin, imza sayısı toplanamadı iddiasına Kulüpler Birliği'nden belgelerle cevap!
Körfez'de dengeleri değiştirecek, peş peşe geldiler! 2 ülkeden Baykar'a kritik ziyaretler