Barış Pehlivan ve Can Ataklı'nın skandal Osman Kavala iddiasına cevap

CHP yandaşı Can Ataklı, köşe yazısında Osman Kavala davasında hakkında gazeteci Barış Pehlivan'ın skandal ifadelerine yer verdi. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum ise çok sert yanıt verdi.

Barış Pehlivan ve Can Ataklı'nın skandal Osman Kavala iddiasına cevap
Barış Pehlivan ve Can Ataklı'nın skandal Osman Kavala iddiasına cevap
GİRİŞ 02.03.2022 21:48 GÜNCELLEME 02.03.2022 21:49
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Korkusuz gazetesi Can Ataklı bugünkü köşe yazısında, Osman Kavala davasına ilişkin kulis bilgisine yer veren Gazeteci Barış Pehlivan'in skandal sözlerine yer verdi.  

"TÜRKIYE’Yİ YÖNETEN GİZLİ KADRODAKİ BİR İSİM"

Pehlivan'in “Başta yazdım: yukarıda”  Kavala ve Gezi konusunda ceza verilmesini en çok isteyen isim Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkan Vekili Mehmet Uçum. Deniyor ki Kavala toplantılarında aksi görüşlere rağmen, Erdoğan’ın sözünü dinlediği kişi de o. Sonuçta, 21 Mart’a bir aydan az kaldı. Yazdığım kötü senaryoların mahkeme salonundan çıkmamasını isterim. Lakin biliyorum ki karar adliyede verilmiyor, hesap “yukarıdan” kesiliyor. Asıl hükmü ise kuşkusuz tarih verecek. “ sözlerine yazısında yer veren Can Ataklı, "Düşünebiliyor musunuz bir tarafta yargı diğer tarafta sarayın bir danışmanı. Daha doğrusu Türkiye’yi yöneten gizli kadrodaki bir isim. Bu kişi istemiyor ve AK Parti genel başkanını da bu konuda etkiliyor. Verilen talimat net; “Kavala daha kalacak içeride. Vah Türkiyem." yazdı. 

'KENDİ ÇARPIK ÖZLEMLERİNİZİ BİZLERİN GERÇEĞİ GİBİ SUNMAYIN'

 Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, köşe yazısında yer alan skandal ifadelere sosyal medya hesabından paylaştığı, "Türkiye güçlü bir demokrasiye ve hukuk düzenine sahiptir. Yargısı tarafsız ve bağımsızdır. Her kurumun ve kişinin  görevini hukuk belirlemiştir. Bugünün Türkiye’sinde “gizli kadro” yönetimi olmaz. Kendi çarpık özlemlerinizi bizlerin gerçeği gibi sunmayın. Kimseyi kandıramazsınız." sözleriyle tepki gösterdi.

 

 

YORUMLAR 23
  • dünya 2 yıl önce Şikayet Et
    kavala vatan hainidir. kaçıncı dereceden mason olduğunu ve kimlerden emir alıp bunları uyğuladığını açık ediverinde millet bu kavalanın gerçek yüzünü görsün. kimlere çalıştığı ortaya çıksın. kimlerle irtibatının olduğu ortaya çıksın. dünyadaki masonlar mason kardeşlerini korumak için uğraşıyor. biliyorlar ki diğer masonlarında işi biterse yapılanmaları dağılabilir. hemde tüm dünya da.
    Cevapla
  • bahoç 2 yıl önce Şikayet Et
    kanı bozuk satılmışlar daha ne senaryolar yazarsınız
    Cevapla
  • Kemal 2 yıl önce Şikayet Et
    sayın can ataklı Türkiya 20 yıl öncesine göre, daha demokratik, daha çok hukukuna bağlı ve çok daha adil oldu. Merak etme. Öyle fazla bağırıp gerilmene de gerek yok. Kimseyi korkutamazsın.
    Cevapla
  • 1968 2 yıl önce Şikayet Et
    dervişin fikri neyse zikri de o olurmuş. bunlar herkesi kendileri gibi zannediyorlar. hiç değişmezler. can çıkar huy çıkmaz.
    Cevapla
  • belde 2 yıl önce Şikayet Et
    hangi gazetecilikten bahsediyor can atak bey. bir ülkenin güvenliğini tehdit edenleri hapse atmak neyi savunuyorsunuz. adaletimiz şu an baskı altında tutuluyor. kimler tarafından batı Abd ve sizler gibi gazeteciler tarafından. yok saray baskı kuruyormuş yok sarayın adamları baskı yapıyormuş bırakın şu hikayeleri. bu milleti yüzyıldır bunlarla uyuttunuz. batı medeniyeti diye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?