Erdoğan talimat verdi: Bu sorunu çözün!

Salgın sebebiyle hastanelerde randevu sürelerinin uzaması sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu sorunun çözülmesi için kurmaylarından çalışmalara başlamasını istedi.

Erdoğan talimat verdi: Bu sorunu çözün!
Erdoğan talimat verdi: Bu sorunu çözün!
GİRİŞ 03.03.2022 11:21 GÜNCELLEME 03.03.2022 11:21
Bu Habere 191 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün AK Parti milletvekilleriyle Parti Genel Merkezi'nde bir araya geldi.

Toplantıda söz alan milletvekilleri illerindeki sorunları, teşkilatlardan gelen talepleri, bölgelerinin ihtiyaçlarını ve yapılan çalışmaları anlattı.

Toplantıda hastanelerde muayene olma ve randevu alma sürelerinin uzaması da ele alındı.

HASTANELERDE YIĞILMALAR BAŞLADI

Bazı vekilleri "koronavirüs" sebebiyle hastanelerde muayene sürelerinin uzaması dolayısıyla vatandaşların randevu almakta zorlandığını, bu yüzden bazı bölgelerde nezle ve grip vakaları fazla olduğu için yığılmaların yaşandığı konusunda vatandaşlardan bazı şikâyetlerin geldiğini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a aktardı.

ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan da konuyla ilgili acil çalışma yapılması için talimat verdi.

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ
YORUMLAR 191
  • nusret 2 yıl önce Şikayet Et
    doktorlar ın hepsı değil ama önemli bir kısmı bu sefer seçime bir yıl kala başladılar hastaya zulm etmeye .eskiden 6 ay evvel başlarlardı hastayı zora koşmaya .. sırf vatandaşı erdoğana karşı kışkırtmak için .
    Cevapla
  • mmed 2 yıl önce Şikayet Et
    Usd 14 e dayanınca fırsat bulan dr. kaçıyor kalan da iş yapmıyor. Bu milletin vergisi ile diploma al sonra Türkiye amele kaybetti falan ülke bir dr. kazandı diye tweet at. Tıp fakültelerinden önce medeniyet dersi okutulmalı.
    Cevapla
  • mahir 2 yıl önce Şikayet Et
    ülkeyi bırakıp kaçan yetiştirilmiş eleman temelli gönderilsin . zerre kadar vatan sevgisi olmayan adamdan fayda gelmez . sanki doktorlar az para alıyorlar ..alışmışlar oturdukları yerde bol bol para almaya .ülke ekonomik yönden biraz sıkışınca .hadi bana eyvallah . nankörler
    Cevapla
  • murat 2 yıl önce Şikayet Et
    14 mart tıp bayaramı artık 1 ay önce meclisten geçen maaşları uygulayında bizde sevinelim.Sözler tutulmak içindir.Maaşlarla vicdan arasına sıkışmasın artık çalışanlar.Emekliliğimizi bizde rahat geçirmek istiyoruz.Bizler yurtdışına gitmekde istemiyoruz.Ancak madem ki beyin göçü olmasın isteniyorsa biraz empeti yapmalı yetkililer.Biz salgını bu ülkede savuşturuyorsak .Ülkemiz için yapıyoruz.
    Cevapla
  • Kadir 2 yıl önce Şikayet Et
    Gereksiz hastanelere gelinmezse sorun çözülür. Her grip olan hastaneye gidecek diye şart mı var. İlaç bağımlısı oldu bu millet. Ihlamur çayı için bitkisel çaylar için ilaçtan daha iyi
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    İki aydır randevu bulamıyorum o yüzden acile gitmek zorunda kalıyoruz ama servisler çıktığında birçok doktor ya odasında değil yada boş boş oturuyorlar ama acil tıka basa dolu
    Cevapla
  • Sevtap 2 yıl önce Şikayet Et
    Bazı doktorlar yerinde olmuyor hastaneye bile gelmiyor başhekim kayırıyor sanki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
Japon deprem uzmanından yeni uyarı! 'Asıl fay daha kırılmadı'