Yazar Batuhan Yaşar ebediyete uğurlandı

İhlas Medya Grubu Ankara Temsilcisi ve Türkiye gazetesi yazarı Batuhan Yaşar, dün akşam 1 yıldır tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Yaşar, son yolculuğuna uğurlandı

GİRİŞ 06.03.2022 17:45 GÜNCELLEME 06.03.2022 19:49
Bu Habere 227 Yorum Yapılmış

Türkiye Gazetesi Yazarı ve İhlas Medya Grubu Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar, 52 yaşında Hakk'ın rahmetine kavuştu. Yaşar, bir süredir hastanede tedavi görüyordu.

EBEDİYETE UĞURLANDI

Yaşar, için Keçiören Bağlum Mezarlığı'nda ikindi vakti sonrası cenaze namazı kılındı.



Cenaze namazına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti TBMM Grup Başkanı İsmet Yılmaz, çok sayıda siyasetçi, meslektaşı, ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı. Cenazeye katılanlar, yakınlarına başsağlığı diledi.

Kanal 7 Medya Grubu'nu temsilen, Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet katıldı.

Namazın ardından Yaşar'ın cenazesi, Bağlum Mezarlığı'nda toprağa verildi.

BAKAN SOYLU: MESLEĞİNE AŞIK BİR İNSANDI

Cenazeye katılan İçişleri Bakanı Soylu, yaptığı açıklamada, "Batuhan bizim Batuhan'ımızdı. Mesleğine aşık bir insandı. Olduğu gibi görünen, göründüğü gibi olan bir insandı" dedi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici "Çocukluğundan beri tanırdım. Türkiye önemli bir insanı kaybetti" açıklamasında bulundu.



Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, "Hem bir kalem olarak hem de bir insan olarak değerli bir arkadaşımızı kaybettik. Tabii ki üzüntülüyüz. Başta ailesi olmak üzere milletimizin ve basın camiasının başı sağ olsun" açıklamasını yaptı.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise, "Rahmetliyi çok severdim. Allah gani gani rahmet eylesin. Tabiri caizse çocukluğu, elimizde geçti. İlk günlerinden beri, gazetecilik yıllarından beri çok iyi tanırım. Sayısız röportajımız, programımız oldu. Çok tatlı bir çocuktu. Dava insanıydı, her türlü fedakarlığı yapan bir insandı. Ne diyeceğimizi bilemiyorum, Allah ailesine sabır versin. Allah mekanını cennet eylesin" ifadelerini kullandı.



Kanal 7 Medya Grubu olarak; merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz...


KALIN'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın hayatını kaybeden Batuhan Yaşar'la ilgili paylaştığı mesajında, "Sevgili #BatuhanYaşarNe büyük kayıp. Ne derin acı...Mevla ruhunu şâd, mekanını cennet, makamını âli eylesin." ifadelerini kullandı.

ŞENTOP: ALLAH RAHMET EYLESİN

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, Batuhan Yaşar için taziye mesajı paylaştı. Şentop paylaşımında, "Allah rahmet eylesin. Ailesine, yakınlarına ve okurlarına başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU'NDAN BAŞ SAĞLIĞI MESAJI

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan da hayatını kaybeden Yaşar'la ilgili bir paylaşım geldi. Çavuşoğlu "Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. makamı ali olsun İnşallah" ifadelerini kullandı.

BAKAN KOCA DA MESAJ PAYLAŞTI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da vefat eden gazeteci Batuhan Yaşar hakkında "Gazeteci ve yazar, İhlas Medya Grubu Ankara temsilcisi Batuhan Yaşar kardeşimiz, tedavisinin yoğun bakımda sürdürüldüğü Ankara Şehir Hastanesinde hayata veda etti. Kendisine Allah'tan rahmet; ailesine, dostlarına ve medya camiasına başsağlığı ve sabır diliyorum." mesajını paylaştı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye Gazetesi Yazarı, İhlas Medya Grubu Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar kardeşimizin vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Ailesi, sevenleri ve basın camiamıza başsağlığı dilerim. Allah rahmet eylesin." mesajını paylaştı.

BATUHAN YAŞAR KİMDİR?

1970 Yılında Afyon'un Emirdağ ilçesinde doğdu.

Yüksek öğretimini Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesinde tamamladı. Gazeteciliğe 1988 yılında Türkiye Gazetesinde başladı.

1994 yılına kadar sırasıyla Sağlık, Polis-Adliye, ve Başbakanlık muhabirliği yaptı. Aynı yıl Londra'da gitti ve 1998 yıllına kadar University of Westminster'de dil ve ekonomi eğitimi aldı. Aynı yıllarda TGRT ve Türkiye Gazetesi'nin Londra muhabiri olarak görev yaptı.

1998 Yılında tekrar Ankara'ya döndü ve TGRT'de Diplomasi ve Savunma muhabiri olarak çalıştı.

2000 Yılında TGRT Ankara Haber Müdürlüğü görevine getirildi. Aynı yıldan itibaren Neler Oluyor programını hazırlayıp sunmaya başladı.

2006 Yılında kısa bir süre Fox TV Ankara Temsilciliği görevini yaptı.

2007 Yılında İHA Ankara Temsilciliği, 2011 yılında da TGRT Ankara Temsilciliği görevlerine getirildi.

2015'den beri de Türkiye Gazetesinde köşe yazıyordu.

YORUMLAR 227
  • YUSUF YILDIZ 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun İnşaallah.
    Cevapla
  • bayraktar 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun
    Cevapla
  • Omar 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet eylesin ..üzüntülüyüz
    Cevapla
  • umut bey 2 yıl önce Şikayet Et
    civa zehirlenmesi sebebiyle, tedavi görmüş Rahmetli. Araştırma yapılıp failler bulunmalı.
    Cevapla
  • murat 2 yıl önce Şikayet Et
    allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması
Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler