Silivri'de kayalıklarda mahsur kalan 2 kişi kurtarıldı

Silivri'de kayalıklarda mahsur kalan 2 kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Ekiplerin telefonla bağlantı kurduğu gençler, karanlıkta güçlükle bulundu.

Silivri'de kayalıklarda mahsur kalan 2 kişi kurtarıldı
Silivri'de kayalıklarda mahsur kalan 2 kişi kurtarıldı
GİRİŞ 06.03.2022 09:45 GÜNCELLEME 06.03.2022 09:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay, dün saat 20.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Aşıklar Tepesi mevkiinde bulunan kayalıklarda yaşandı. Bölgede mağara bulunduğu iddialarını duyan 2 arkadaş, deniz kenarındaki kayalıklara indi. Bir süre burada kalan 2 arkadaş, havanın da kararması ile kayalıklardan çıkamadı.

Zor durumda kalan gençler, telefonla itfaiyeyi arayarak yardım istedi. İhbarın yapıldığı en yakın mahalleye gelen itfaiye ekipleri, zabıta ile birlikte deniz kenarında 2 arkadaşa ulaşmaya çalıştı. Mahsur kalan kişilerle telefon bağlantısı kuran itfaiye erleri, yapılan aramaların ardından 2 kişiyi kayalıklarda buldu.

Kayalıklarda mahsur kalan 2 arkadaş, itfaiyenin yaptığı çalışmaların ardından halatla bulundukları yerden çıkarıldı. Mahsur kaldıkları yerden çıkarılan gençler, itfaiyeye teşekkür ederek evlerine döndü.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    bu sorumsuzluğunda bir cezası olmalı bu tür davranışin karşılığında yapılan masraflar tahsil edilmeli.insanların canını tehlikeye atmak da ayrı bir sorumsuzluk babalarının uşağı yok ..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Joe Biden'a büyük şok! ABD tarihine geçti! En düşük...
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok