Bella Hadid'den büyük yankı uyandıran paylaşım! Çifte standarta isyan etti

Filistin asıllı ABD'li ünlü model Bella Hadid, Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle mülteci durumuna düşen Ukraynalılar ile Müslüman mültecilere uygulanan çifte standarda dikkati çekti.

GİRİŞ 07.03.2022 00:49 GÜNCELLEME 07.03.2022 09:31
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Hadid, sosyal medya hesabından, Kanada'da "Şair Mustafa" adıyla tanınan Müslüman müzisyen ve şair Mustafa Ahmed'in imzasını taşıyan bir şiiri paylaştı.

'KAÇ TANE MÜSLÜMAN ÜLKE ALEVLER İÇİNDE'

25 yaşındaki dünyaca ünlü model Hadid, paylaşımında, "Kendinize sorun, nasıl sessizce diğer adaletsizliklerde gezindiğinizi sorun... Eğer bu, son yıllarda bir savaşı ilk fark edişinizse, dünyadan değilsiniz... Kaç tane Müslüman ülke alevler içinde? Batı'nın istilalarıyla, acımasız insansız hava araçları saldırılarıyla, infazlarla, Çin'deki toplama kamplarıyla?" dizelerine yer verdi.



'ADALETSİZLİK...'

Hadid, savaştan etkilenen Müslüman ülkeler ile diğer ülkelere karşı davranış ve kullanılan dildeki farklılıkların vurgulandığı şiirin altına yazdığı notta, Hadid, "Adaletsizlik nerede olursa olsun, her yerde adalet için bir tehdittir." ifadesini kullandı.

Hadid'in paylaşımları dünyada büyük yankı uyandırdı!

Diğer yandan, Hadid, Ukrayna halkı için destek çağrısı yaptı.

Hadid, daha sonra yaptığı farklı bir paylaşımda da yardım kuruluşlarının bilgilerini vererek, Rusya'nın saldırılarının mağdurları için bağış yapma çağrısında bulundu.

YORUMLAR 58
  • Akın 2 yıl önce Şikayet Et
    Bella hadid denen kadın.defile defile dolaşıp poz vermeyi bırakta müslümanların safına geç.bizde samimiyetine inanalım.
    Cevapla
  • ALİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcın olsun kardeşim ❤️
    Cevapla
  • ülkücü 2 yıl önce Şikayet Et
    abd nin tarihinde kazandığı hiç savaşı yoktur
    Cevapla
  • orhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Abd bir ülkeye yanaşmışsa o ülke bitmiştir. Ukrayna ya geçmiş olsun.
    Cevapla
  • s.e. 2 yıl önce Şikayet Et
    abd avrupa nın devlerine ukrayna üzerinden ayar verdi. savaş ile mülteci akını başladı. şimdi dindaş mağdur vs. gibi nedenlerle sıkıntı yapmıyorlar. ama sayı milyonları bulup süre uzar ise avrupa çöker. ikincisi savaş olduğu için ukrayna ve rusya gibi hububat veren ülkeler yeterince hasat yapamayacak. bu da kıtlık demek. üçüncüsü rusyadan gelen enerji doğalgaz petrol vs. elde edemeyecekler. sadece ısınma değil üretim için de gerekli olan bu enerji gelmez ya da daha pahalı gelir ise yüksek enflasyon demek. rusya için bir sıkıntı yok varil fiyatı 130 usd olmuş. çin rusyadan bütün petrolü alsa daha yok mu değer. yani rusya nın satış yönünden sıkıntısı yok.ambargo yu bir şekilde atlatırlar.
    Cevapla
  • Deniz 2 yıl önce Şikayet Et
    Gün gelecek, Rabbim hepsini sizden soracak..... Cehennem odunu kafirler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler