"Necati Şaşmaz servetine servet kattı" başlıklı haberimize cevap ve düzeltme metnidir

"Kurtlar Vadisi’nin Polat Alemdarı Necati Şaşmaz Servetine Servet kattı” başlıklı haberimiz ile ilgili kaynağından tekzip yayınlanmıştır.

"Necati Şaşmaz servetine servet kattı" başlıklı haberimize cevap ve düzeltme metnidir
"Necati Şaşmaz servetine servet kattı" başlıklı haberimize cevap ve düzeltme metnidir
GİRİŞ 08.03.2022 15:24 GÜNCELLEME 08.03.2022 15:24

Müvekkil Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi, Kurtlar Vadisi Pusu adlı dizilerde, Kurtlar Vadisi Irak, Filistin ve Vatan adli filmlerde başrol oynamış, yine farklı projelerde de rol almış uzun yıllardır Türk sinema sektöründe faaliyet gösteren, sektörünün tanınan ve önde gelen isimlerinden birisidir.

03.03.2022 tarihinde internet sitenizde https://www.haber7.com/hayat/haber/3198482-kurtlar-vadisinin-polat-alemdari-necati-sasmaz-servetine-servet-katti-50-daire-18-rezidans linkinde yayınlanan ve müvekkil hakkında  ‘‘Kurtlar Vadisi’nin Polat Alemdarı Necati Şaşmaz Servetine Servet kattı…” başlıklı haber ile ’’ Necati Şaşmaz'ın İstanbul'da 2 milyon 600 bin dolar ödeyerek rezidans daire satın alırken, Ataşehir Konutları projesinde 50 dairesi, Şişli Bomanti'de yer alan projede 18 rezidans dairesi, 1 süpermarketi ve çok sayıda arsa yatırımı bulunuyor. ’’ iddialarıyla müvekkilin mal varlığı hakkında gerçeği yansıtmayan şekilde haber yapılmıştır.

Müvekkilin izni dışında ve gerçeği yansıtmayan içerik kullanılmak suretiyle haber yapıldığı belirlenmiştir. Gerçekleri yansıtmayacak şekilde yayınlanan bu haber ile; Müvekkilin aynı zamanda kişisel verileri de ihlal edilmiştir. Zira kişilerin mal varlığı değerleri de kişisel veri olarak kabul edilmekle beraber gerçeği yansıtmayan şekilde haber yapılmış olması da müvekkilin kişilik haklarına zarar vermiştir.

Necati ŞAŞMAZ Vekili Av. Ergün SARITAŞ

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Olympiakos! Muhtemel 11'ler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesajı aldık, değişimi yapacağız - Gazete manşetleri