Samsun'da öğrenci servisi kaza yaptı: Ölü ve yaralılar var

Samsun'un Yakakent ilçesinde meydana gelen öğrenci servisi kazasında 1 öğrenci hayatını kaybetti, 6’sı öğrenci 7 kişi yaralandı.

GİRİŞ 09.03.2022 10:14 GÜNCELLEME 09.03.2022 10:59
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kaza, Yakakent ilçesi Kuzuören Mahallesinde sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, lise öğrencilerini taşıyan 55 TB 488 plakalı minibüs, Kuzuören Mahallesi mevkisinde kardan dolayı kayarak yoldan çıktı. Şarampole yuvarlanan araçta bulunan lise öğrencilerinden 15 yaşındaki Sibel Şahin hayatını kaybederken, aralarında servis şoförünün de bulunduğu 7 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile çevre ilçelerdeki hastanelere kaldırıldı.

Olay hakkında Samsun Valiliğinden yapılan açıklamada, “Yakakent Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerini taşıyan servis minibüsünün bu sabah Yakakent ilçesi Kuzören Mahallesinde kaza yapması sonucu 1 öğrencimiz hayatını kaybetmiş, 6’sı öğrenci ve 1’i servis sürücüsü olmak üzere toplam 7 kişi yaralanmıştır. Kazada yaralanan öğrencilerimize ve servis şoförüne acil şifalar diler, hayatını kaybeden öğrencimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, arkadaşlarına ve eğitim camiamıza başsağlığı dileriz” denildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • Davut Doğru 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu havada tatil yapın kardeşim.
    Cevapla
  • kaan 2 yıl önce Şikayet Et
    kardeşimize Rabbim Rahmeti ile muamele eylesin inşeAllah yaralı kardeşlerimize şifalar dilerim
    Cevapla
  • xxxxx 2 yıl önce Şikayet Et
    öğrenci servislerinin şoförleri en ağır testlerden geçerek o göreve gelmeli. yollarda görüyoruz adamlar rakip tanımıyor bütün araçlara hatalı olarak sol çekiyorlar. bu kazaların tek sorumlusu dersanelerdir.
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Çocuklarımız gerçekten Allaha emanet. Bu taşımalı servis olayının neresinden tutarsanız elinizde kalır yetkililerin sahadan haberi yok. Çünkü her zaman olduğu gibi burada da kağıt üzerinde her şey yolunda
    Cevapla
  • Onlar bizim 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kaçıncı kaza yaa. ..Reis sen el at lütfen... her dönem öğrencilerimiz katlediliyor resmen tedbirsizlik ve şöför faktörleri değişmeli.. Profosyonel sürücüler ve bayan görevli olsun..karlı havada şöför yola gidemem diye bilmeli ve hız 40-60 sabit hız kimse zarar görmez... Lütfen sürücülere ve araçlara şartlar getirin araç 4 yaş ve altı, güvenlik li marka olmalı...sürücü yaşı(yaşlı ve çok genç olmamalı ) ve kabiliyetlii (dolmuş ve kamyon şöförlerinden yapılmamalı) , kaza yapmamış olmak...vs Lütfen çocuklarımızı göz göre göre ölüme yollamayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...