İstanbul'da kar bastırdı: AVM, kamyon, TIR ve otobüslerle ilgili yeni kararlar

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul'a girişleri durdurulan TIR ve kamyonlara yeniden izin verildiğini duyururken, otobüslerin otogarlardan çıkışları da serbest bırakıldı.

GİRİŞ 11.03.2022 08:45 GÜNCELLEME 11.03.2022 11:56
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Anadolu ve Trakya istikametinden İstanbul'a TIR ve kamyonların girişlerinin yasaklandığını duyurmuştu.

Yerlikaya yaptığı yeni açıklamada, "Meteoroloji Bölge Müdürlüğümüzden alınan son veriler neticesinde; Anadolu ve Trakya istikametlerinden İstanbul'a seyahat eden TIR ve kamyonların ilimize girşine kontrollü olarak izin verilmektedir" dedi.

Tüm yurtta yağış var! İstanbul'da kar yağışı şiddetini artırdı, vortex uyarısıTüm yurtta yağış var! İstanbul'da kar yağışı şiddetini artırdı, vortex uyarısı

OTOBÜSLERİN ÇIKIŞI DA İZİN VERİLDİ

İstanbul Valisi Yerlikaya, Esenler, Harem ve tüm cep otogarlarındaki otobüslerin çıkışlarına yeniden izin verildiğini söyledi.

AVM'LER 12'DE AÇILIP 19'DA KAPANACAK

İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, AVM'lerin bugün saat 12'de açılacağını ve 19'da kapanacağını açıkladı. Avdagiç, şu ifadeleri kullandı:

"İstanbul'daki zorlu hava şartları dikkate alınarak Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği, BMD ve TAMPF Başkanları ile yapılan görüşmede, AVM'lerin bugün 12.00'den itibaren müşteri kabulüne başlaması ve 19.00'de kapanması konusunda mutabakat sağlanmıştır."

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 20
  • gerçekten 2 yıl önce Şikayet Et
    valla avm ler kimseyi takmiyor gelinde denetim yapin isteyen gider biz 22.00 a kadar acigiz diyorlar 1 hafta muhuru vurun bakalim avm kapisina kapatiyorlar mi kapatmiyorlar mi
    Cevapla
  • vatan daş 2 yıl önce Şikayet Et
    istanbulun belediýe başkanı kim sayın valimi yoksa balıkcı ekremi yine otalikta yok .bu arkadaş cumhur başkanı aday olacak kazanırsa olcaklari siz düşüňün.vay halimize.
    Cevapla
  • Xyz 2 yıl önce Şikayet Et
    Ekoyu yeniden seçerler artık ne diyelim.
    Cevapla
  • Ahmet41 2 yıl önce Şikayet Et
    ISTANBULDA TEAKUZDA BÜTÜN MOBESELER EKREM BEY IZLIYOR ONAGÖRE EKREMBEy
    Cevapla
  • Kilit istanbul 2 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem16 milyon bir nefes verse yollar kendiliginden açılır sen zahmet etme iş gene vatandaşa düştü.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı