'2. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu' Ankara'da yapılacak

“İslam Düşmanlığıyla Yeni Nesil Mücadele” temasıyla düzenlenen foruma Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, İletişim Başkanı Altun, Diyanet İşleri Başkanı Erbaş ve Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Dr. Zahid Akman da katılacak.

'2. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu' Ankara'da yapılacak
'2. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu' Ankara'da yapılacak
GİRİŞ 11.03.2022 15:07 GÜNCELLEME 11.03.2022 15:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu’nun ikincisi 15 Mart 2022 tarihinde Başkent’te, ATO Congressium’da düzenlenecek.

Yürütme Kurulu Başkanlığı’nı RTÜK’ün üstlendiği forumu, Diyanet İşleri Başkanlığı, Erciyes Üniversitesi ve Ankara Bilim Üniversitesi birlikte organize ediyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın desteklediği 2. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu, dolu içeriğiyle dikkat çekiyor.

Gün boyu devam edecek toplantıların açış konuşmalarını RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yapacak.

4 AYRI PANELDE BİLİMSEL SNUMLAR ORTAYA KONULACAK

Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Aydın’ın yöneteceği “İslam Karşıtlığı İle Yeni Nesil Mücadele” başlıklı birinci oturumda SETA Genel Koordinatörü Prof. Dr. Burhanettin Duran, TBMM Dış İlişkiler Başkanı Prof. Dr. Kudred Bülbül, Hukukçu- Akademisyen Doç. Dr. Hüseyin Aydın ve DİB Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Huriye Martı konuşmacı olarak yer alacak.

Forumdaki ikinci oturumunun ismi ise, “İslam Karşıtlığıyla Mücaledele Kültürel Diplomasi”. RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu’nun moderatörlüğünü yapacağı oturumun konuşmacıları ise, Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, Yunus Emre Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Şeref Ateş, Maarif Vakfı Başkanı Prof. Dr. Birol Akgün ve Diplomasi Vakfı Koordinatörü Doç. Dr. Oğuzhan Bilgin olacak.

“İslam Karşıtlığı İle Mücadelede Proaktif İletişim ve Medya” konulu üçüncü oturumda medya profesyonellerinin görüşlerine yer verilecek. İletişim Başkanlığı Stratejik İletişim ve Kriz Yönetimi Dairesi Başkanı Gökhan Yücel’in yöneteceği bu oturumda Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Edibe Sözen, Anadolu Ajansı Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Özhan, Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Dr. Zahid Akman ve Daily Sabah Yazarı Tülay Demir Oktay söz alacak.

YORUMLAR 1
  • tunctunc 2 yıl önce Şikayet Et
    Asla asla asla ba$ edemezsiniz´hem hangi hiristiyan ülkesi sesinizi duycak´! duysa bile asla hic bir$ey degi$mez..islamafobi amerikan ve özelikle alman destekli coook uzun yillar var olan bir durum.Müslüman dü$manligi hiristiyanlarda kilise desteklidir inanclarinda vardir..asla yok edemezsiniz.! 450 sene Osmanli ile ya$ami$ yunanFistanlilar´in dü$manligi Türklere degil islamadir.Zamaninda osmanli onlari cogaltmadi bu gün azdilar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber