Dikkat çeken yorum: Büyük bir meydan okuma! Bayraktar boşuna konuşmaz

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, tüm Türkiye’yi heyecanlandıran İnsansız Savaş Uçağı 'MİUS' paylaşımı yaptı.Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar'dan dikkat çeken açıklama geldi.

Dikkat çeken yorum: Büyük bir meydan okuma! Bayraktar boşuna konuşmaz
Dikkat çeken yorum: Büyük bir meydan okuma! Bayraktar boşuna konuşmaz
GİRİŞ 12.03.2022 16:27 GÜNCELLEME 12.03.2022 16:28

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Muharip İnsansız Uçak Sistemi'nin (MİUS) üretim hattına giren gövde görselini paylaştı.

Bayraktar, Twitter hesabından MİUS'a ilişkin paylaşımda bulundu.

Bayraktar, "Üretim hattına 3 buçuk yıl sonra daha büyük ve daha çevik bir balık girdi. MİUS - İnsansız Savaş Uçağı: Bayraktar Kızılelma yolda geliyor, takipte kalın." dedi.

BAYRAKTAR KIZILELMA İNSANSIZ SAVAŞ UÇAĞI

MİUS ile ilgili olarak Bayraktar, temmuz ayında bir video yayınlamış ve "Hedefimiz, genç mühendis ve teknisyen kardeşlerimle geliştirdiğimiz MİUS prototipinin ilk uçuşunu Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında gerçekleştirmek." ifadelerine yer vermişti.

AĞAR'DAN DİKKAT ÇEKEN YORUM!

Muharip İnsansız Uçak Sistemi'nin (MİUS) değerlendiren Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, A Haber ekranlarında dikkat çeken bir yorumda bulundu. Ağar, 'Benim tanıdığım Bayraktarlar boşa konuşmazlar.'' ifadelerini kullandı.
 

Son Dakika Haberi: Selçuk Bayraktar'dan heyecanlandıran MİUS paylaşımı: KIZILELMA yoldaSon Dakika Haberi: Selçuk Bayraktar'dan heyecanlandıran MİUS paylaşımı: KIZILELMA yolda


Ağar'ın açıklamaları şu şekilde;

Benim tanıdığım Bayraktarlar boşa konuşmazlar. Bir iddia olsun bir propaganda olsun diye bu şekilde bir cümle kurmazlar. Belli ki işi çok iyi bir noktaya getirdiler ve bununla ilgili bir paylaşım yaptılar. Hem Türkiye, hem insanlığa hem de Bayraktar Teknoloji'ye hayırlı olsun.

ÖNEMLİ BİR MEYDAN OKUMA

Bu çok önemli bir meydan okuma çünkü stratejik ve jeopolitik bir katmanın aygıtı savaş uçağı. Ve siz bu savaş uçağını insansız olarak inşa etmeye dair bir fotoğraf ortaya koyuyorsunuz. Burada bir meydan okuma yapıyorsunuz.

Bu dünya jeopolitiğinde de son derece önemli bir inisiyatife denk gelecek. Jeopolitik katmanın kendine özgü bir takım silah sistemleri var. Bunlardan bir tanesi savaş uçaklarıdır ve bunların imkanları ile kabiliyetleri son derece önemlidir. Mühimmat çeşitleri de çok önemli. Staratejik seviyede nasıl bir etki ortaya koydukları.

SİHA'LAR İLE KARIŞTIRILMASIN

Hava savunma ve hava taarruz sistemleri ve birçok özelliği içinde barındıran bir sisteme denk geliyor. SİHA'lar ile savaş uçakları karıştırılmasın. Savaş uçağı doktirini çok daha başkadır. Bayraktarlar İHA'larla yola çıktı SİHA'lar vardı, şimdi MİUS'a ulaştılar. Şu anda Türkiye'ye dair çok önemli bir jeopolitik inisiyatif şekillenmekte.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
40 gün 40 gece mağarada kaldılar! "Zaman kavramımız bozuldu"
Erdoğan'dan son dakika İsrail açıklaması! Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz!