Rus milyarder Abramovich'in özel jeti İstanbul'da

Rus milyarder Abramovich'in özel jeti İstanbul'a indi. Jetin yolcuları arasında Abramovich'in olup olmadığı bilinmiyor.

GİRİŞ 15.03.2022 00:42 GÜNCELLEME 15.03.2022 00:43
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Rus milyarder Roman Abramovich'in LX-RAY kuyruk tescilli Gulfstream tipi özel jeti akşam saatlerinde İsrail'den havalanarak, İstanbul'a geldi. Uçakta Abramovich'in olup olmadığı henüz bilinmiyor.

Tel Aviv Ben Gurion Havalimanı'ndan hareket eden Roman Abramovich'in özel jeti, yaklaşık 2 saatlik uçuşun ardından saat 18.11'de İstanbul Havalimanı'na indi. Apronda park eden jetin yolcuları arasında Abramovich'in olup olmadığı bilinmiyor.

YORUMLAR 19
  • Canpolat. 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasil bir akil tutulmasi bu nasil fukara bir yorumdur batı dedigin yerde bu adam otuz yildir yaşayan milyarlarca dolar yatirim yapan bir işadami sen Türkiyeye mi gelmesinden rahatsiz oldun
    Cevapla
  • onur 2 yıl önce Şikayet Et
    Başımıza bela olacaklar. Avrupanın Amerikanın gözüne sokar gibi iş yapmayın yaa.
    Cevapla
  • Hasanbb 2 yıl önce Şikayet Et
    Hadi gs iyisiniz belki celsea yi bırakır sizin düşkün takıma talip olu GS adasınıda tekrar meyhane yapar.biradan alkolden para kırar iyi iş çıkartırsınız seneye
    Cevapla
  • Mizah 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu Yahudi'yi ülkeye almayın.
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Nerede kara para, nerede paralı karanlık işler yapan adamlar hepsi bizde. Nasıl iş bu? Yaptırımlar nedeniyle, adamlar mallarını kaçırmaya çalışıyor batıdan biz de yardım yataklık yapıyoruz. Sonra yaptırıma maruz kalsak vay efendim batı bize karşı. Varlık barışı deyip zaten yeteri kadar kara para doldu ülkeye. Para her türlü iyidir yanılgısına düşmeyin. Kara para denilen para, tehlikeli ülkeyi bozacak kaynaklı paradır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tavuk altın yumurtladı - 2 Mayıs günün gazete manşetleri
Rusya, Türklere kapılarını ardına kadar açıyor