Başkan Erdoğan'dan İBB'nin ağaç katliamı hakkında bakanlara talimat

Başkan Erdoğan Çırağan'da 112 çınar ağacının İBB tarafından katledilmesine "Gezi'de bir bardakta fırtına koparanlar kılını bile kıpırdatmıyor” sözleriyle tepki göstererek bakanlara "Konunun takipçisi olun.” talimatını verdi.

Başkan Erdoğan'dan İBB'nin ağaç katliamı hakkında bakanlara talimat
Başkan Erdoğan'dan İBB'nin ağaç katliamı hakkında bakanlara talimat
GİRİŞ 17.03.2022 00:55 GÜNCELLEME 17.03.2022 01:05
Bu Habere 106 Yorum Yapılmış

Başkan Erdoğan'ın dün milletvekilleriyle yaptığı istişare toplantısında CHP'li İBB'nin 112 çınar ağacını katletmesinin de değerlendirildiği, konuyla ilgili bakanlara talimat veren Erdoğan'ın “Gezi zamanında bir bardakta fırtına koparanlar, şimdi 112 anıt ağacın kesilmesine kılını bile kıpırdatmıyor. Bunların hepsi mi kanser olur?" dediği öğrenildi.

"BU İŞ CHP'Yİ BİTİRİR"

"Benim sevdam" dediği İstanbul'da yaşanan ağaç katliamı hakkında İstanbul milletvekillerinin konuyu canlı tutmaları gerektiğini ifade eden Erdoğan'ın "Bu iş CHP’yi bitirir" dediği aktarıldı.

"2023 SEÇİMLERİ KIRILMA NOKTASI OLACAK"

Erdoğan'ın toplantıda "Kırılma noktası olacak" diye tanımladığı 2023 seçimleri için "Ankara ve İstanbul’un belediye meclisleri bizde kaybetmedik. 2024 seçimleri de çok önemli. Çok çalışın.” dediği, vekillerin bürokratlarla yaşanan sıkıntıları dile getirmeleri karşısında da “Biz bu noktaya bürokratla savaşa savaşa, kapışa kapışa geldik. Çalışmalarınızı yapın. Siz o ilin vekilisiniz.” ifadelerini kullandığı belirtildi.

18 MART TALİMATI

Erdoğan'ın tüm milletvekilleri için 18 Mart’ta "Çanakkale Köprüsü’nün açılışında bulunulsun" talimatı verdiği de öğrenildi.

BM'DEKİ RUSYA'YA KARŞI OYLAMA

Erdoğan toplantıda, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'nda Rusya'ya yönelik kınama karar tasarısının 35 çekimser ve 5 "hayır" oyuna karşı 141 oyla kabul edilmesi hakkında Türkiye'nin 141 ülkenin içinde, doğru yerde bulunduğunu ve şu an dünyanın diplomasi merkezi haline gelen Antalya Diplomasi Forumuyla Türkiye’nin bu konulardaki öneminin bir kez daha ortaya çıktığını ifade etti.

Başkan Erdoğan'dan Rusya-Ukrayna talimatı! Türkiye'den kritik hamle!Başkan Erdoğan'dan Rusya-Ukrayna talimatı! Türkiye'den kritik hamle!

Son dakika.. Başkan Erdoğan 24 Mart'ta Brüksel'deki NATO Liderler Zirvesi'ne katılacakBaşkan Erdoğan 24 Mart'ta Brüksel'deki NATO Liderler Zirvesi'ne katılacak

"NATO VE AB SADECE LAF ÜRETİYOR"

24 Şubat sabahı Ukrayna topraklarına Rus ordusunun başlattığı saldırının ardından barış için yoğun diploması çabası içinde olan Türkiye'nin iki ülke ile de iletişim kurabilme pozisyonunu korumaya devam edeceğini söyleyen Erdoğan Batı'yı "Sadece laf üretiyor" sözleriyle eleştirdi.

YORUMLAR 106
  • Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul u yönetmek İmamoğlu nun görevi. Başkanım en iyisi bilir. 16 milyon İstanbul lu güvendi oyunu verdi. Halk seçti halk indirir.
    Cevapla
  • TIRPAN 2 yıl önce Şikayet Et
    REIS Onlar oturduğu yerden başarılı olurlar oturarak başarılı olan tek canlı tavuktur BIZ Ne diyoruz durmak yok yola devam
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu cehape varya tam nahlet bir parti bunun sempatizanları da öyle ne ararsan var içki kumar rüşvet yolsuzluk kadın yalan iftira her tür düzenbazlık bunlarda bunlara vatan emanet edilmez edilmemeli sonuç=ibb,eko!
    Cevapla
  • ahmet1 2 yıl önce Şikayet Et
    yerel yönetimlerde chpnin iktidarda olduğu unutturuldu, niye? çünkü akparti muhalefet etmeyi beceremiyor
    Cevapla
  • ahmet1 2 yıl önce Şikayet Et
    meydanı boş bulan İBB istediği gibi atıp tutuyor, asıp kesiyor, belediyede iktidar ama muhalefet gibi davranıyor,, ne seçmeni hesap soruyor nede partisi,ne güzel dünyaa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı