Müezzinden camisine gelen öğrencilere döner ikramı

Sivas’ın Şarkışla ilçesinde görevli bir müezzin, Berat Kandili dolayısıyla camiye gelen yüksekokulda okuyan 180 öğrenciye döner dağıttı.

Müezzinden camisine gelen öğrencilere döner ikramı
Müezzinden camisine gelen öğrencilere döner ikramı
GİRİŞ 17.03.2022 21:46 GÜNCELLEME 17.03.2022 21:46
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İlçede cemaate yaptığı ikramlar ve yardımlarla tanınan Esentepe Mahallesi'ndeki Hacı Murat Camisi'nin müezzini Bekir Arslan, Berat Kandili münasebetiyle camiye gelen yüksekokul öğrencilerini mevlit programının ardından avludaki gençlik merkezinde ağırladı.

Arslan, burada öğrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra döner ikram etti.

Gençleri görevli olduğu camide kandil dolayısıyla misafir etmenin mutluluğunu yaşadığını anlatan Arslan, "Üniversitedeki gençlerimizle Berat Kandili programımızı icra ediyoruz. Hem programımızı yapacağız hem de namazımızı kılıp tekrar yurtlarına bırakacağız." dedi.

Aşık Veysel Meslek Yüksekokulu öğrencisi Ziya Yılmaz, Arslan'ın daveti üzerine camiye geldiklerini belirterek, "Bekir hocam sağ olsun böyle mübarek bir günde hem bize yemek ikram etti hem de birlik beraberlik içinde namazımızı kıldık, duamızı ettik. Allah ondan razı olsun." diye konuştu.

Öğrencilerden Yusuf Yılmaz da Arslan'ın kandillerde, mübarek gecelerde her zaman öğrencileri ağırladığına dikkati çekerek, "Buraya geldiğimizde yabancılık çekmemiz için elinden geleni yapıyor. Çok teşekkür ediyoruz." ifadesini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • turko 2 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH C.C. Birini bin yapsın Adamsın
    Cevapla
  • adam 2 yıl önce Şikayet Et
    Böyle hocalarımızı duydukça çok seviniyorum.Rabbim sayılarını arttırsın.Söylemden ziyade davranış daha etkili oluyor. Bizim caminin imam ve müezzini sabah namazına gelip camiyi açmazlar. İmam ezan okunurken elinde sigara camiye gider. Vakit namazlarında ikisini birarada görmek mümkün değildir, sırayla camiye gelirler, müezzinliği cemaatten birisi yapar.Allah ıslah etsin.
    Cevapla
  • Hasan Yücel 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel hareketler. Allah döner ikram edenden de, o dönerleri yiyenlerden de razı olsun.
    Cevapla
  • Envers 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah senden razı olsun hocam
    Cevapla
  • FANİİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesindeki boş koltuğun perde arkası
Kadınların futbol maçında kavga çıktı! 7 kişi yaralandı...