Muğla'daki doktor hakkında soruşturma

Muğla'da, 14 Mart Tıp Bayramı'nda acil serviste görev yaptığı sırada bir kişi tarafından darbedildiğini öne süren doktor hakkında idari soruşturma başlatıldı.

Muğla'daki doktor hakkında soruşturma
Muğla'daki doktor hakkında soruşturma
GİRİŞ 19.03.2022 03:09 GÜNCELLEME 19.03.2022 03:09
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinde yaşanan olayın güvenlik kamerası görüntülerinin detaylı incelenmesinin ardından başhekimlikçe, acil serviste görev yapan doktor T.T. hakkında idari soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Hastaneye tedaviye gelen A.A. ve doktor T.T'nin birbirlerinden karşılıklı şikayetçi olduğu, A.A'nın ifadesinde, kendisine iftira attığı gerekçesiyle T.T'nin cezalandırılmasını istediği öğrenildi.

Gerçek ortaya çıktı: Muğla'da doktorun uzman çavuşu darp ettiği anlar kameradaGerçek ortaya çıktı: Muğla'da doktorun uzman çavuşu darp ettiği anlar kamerada

OLAY

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinde görevli doktor T.T. ile hastaneye tedaviye gelen Jandarma Uzman Çavuş A.A. arasında tartışma çıkmış, A.A'nın doktoru darbettiği öne sürülmüştü.

Olay sonrasında A.A, hakkında adli ve idari işlem başlatıldığı için tedbiren görevden uzaklaştırılmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 10
  • BOZOK 2 yıl önce Şikayet Et
    Alkışlayanlar kına yaksınlar şimdi.TTB başkanı nı protesto etselerdi keşke uzman çavuş yerine .Kayıtlarda gördük kimin yalancı dolancı olduğunu,mağdura yattığını.En kötüsüde sorgusuz sualsiz görevden uzaklaştırıması oldu kardeşimizin.Tekrar dönse ne ye yarar.Bu kadar basit olmamalı,araştırmadan sormadan.
    Cevapla
  • mesut 2 yıl önce Şikayet Et
    doktorunda soruşturma sürecinde görevden uzaklaştırılması lazım, adalet bunu gerektirir
    Cevapla
  • Avşar 2 yıl önce Şikayet Et
    İftiraya alkış tutanların yüzü kızardınız acaba o uzman çavuş göreve dönmese o çocukları perişan olsa idi kafalarını o yastıklarına koyup rahat uyuyacaklarmıydı
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu haberi diğer bazı kendini büyük sanan haber platformları gibi korkarak yayından kaldırmadığınız için sizlere teşekkürü bir borç biliyorum. Cenab-ı Allah'ın doğrunun yanında olduğu bu dünyada doğrunun yanında olamayan kendinden şüphe etsin.
    Cevapla
  • s.yildirim 2 yıl önce Şikayet Et
    iyi bir eğitim ve iftiranın yanlış-gunah olduğunu kabul eden inanç- iman olmalı. hesabını verecek. Kendi gibi şovmenlik yapan alkış ekibiyle beraber hemde. iftiraya uğrayan personelin bağlı olduğu bakanlık da, derneği de sahip çıkacak, aynı sağlık bakanının yaptığı gibi. terbiyesizlerr.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı