Antalya-Konya kara yolu TIR geçişlerine kapatıldı!

Akdeniz Bölgesi'ni İç Anadolu'ya bağlayan Antalya-Konya kara yolu, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle tır geçişlerine kapatıldı, sürücüler dinlenme tesislerine yönlendiriliyor.

GİRİŞ 19.03.2022 09:18 GÜNCELLEME 19.03.2022 09:24
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Antalya'nın kuzeyinde bulunan Akseki ilçesinde dün etkili olmaya başlayan kar yağışı nedeniyle 1825 rakımlı Alacabel mevkiinde ulaşımda aksaklık yaşanmaması için çalışma yapıldı.

AA'da yer alan son dakika haberine göre gece saatlerinde yağışın ve tipinin etkisinin artması sebebiyle Akseki Bölge Trafik ekipleri kara yolunu tır geçişlerine kapatarak sürücüleri dinlenme tesislerine yönlendirdi.

Kar lastiği ve zinciri bulunan diğer araçların trafikte olmasına izin veriliyor. Ekipler, bölgede kar küreme ve tuzlama çalışması yapıyor.

YORUMLAR 3
  • bekir 2 yıl önce Şikayet Et
    yıllardır alacabel tüneli yapılacak. nerdeee. tınaztepe tünelini de iptal ettiler. kuş uçmaz kervan geçmez Karadenize devasa tüneller yyapıldı. yazık değil mi bu ülkeye.
    Cevapla
  • yıgıdo 2 yıl önce Şikayet Et
    Abim ben malzeme bekliyorum. benim tırımı neden salmıyorsunuz
    Cevapla
  • Tsli 2 yıl önce Şikayet Et
    Abim senin tırın belki kar lastiği vardır. Fakat ordan geçen bir tırda bile kar lastiği yoksa kayıp yolu kapatacaktir. Çekiciyle tırı cekemeyeceginden tırlara izin vermiyorlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler
Türkiye'nin kuruyemiş haritası belli oldu! İşte en çok tüketilenler...