Evlenmesine izin vermeyen babasını öldürüp, 'İntihar etti' dedi

Bursa'da, babasının intihar ettiğini öne sürerek, polisi arayan Emirhan Şirinel, çapraz sorguda cinayeti itiraf etti. Babası ile evlenmesine izin vermediği için tartıştığını ve av tüfeğiyle öldürdüğünü anlatan Şirinel, tutuklandı.

Evlenmesine izin vermeyen babasını öldürüp, 'İntihar etti' dedi
Evlenmesine izin vermeyen babasını öldürüp, 'İntihar etti' dedi
GİRİŞ 20.03.2022 22:30 GÜNCELLEME 20.03.2022 22:32
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Olay, 18 Mart'ta gece yarısı, Osmangazi ilçesi Çekirge Mahallesi 2'nci Çamlı Sokak'taki evde meydana geldi. İddiaya göre, kız arkadaşı ile evlenmek istediğini belirten Emirhan Şirinel ve babası Erkan Şirinel tartıştı. Kavgaya dönüşen olayda Emirhan, evdeki av tüfeği ile annesinin gözü önünde babasına ateş açtı. Saçmaların isabet ettiği Erkan Şirinel yere yığılırken, Emirhan da polisi arayarak, babasının intihar ettiğini öne sürdü. İhbarla gelen sağlık ekipleri, Erkan Şirinel'in hayatını kaybettiğini belirledi. Şirinel'in cansız bedeni, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Emirhan ile annesi Erkan Şirinel ise ifadeleri için emniyete götürüldü.

ÇAPRAZ SORGUDA İTİRAF ETTİ 

Sorguya alınan Emirhan Şirinel, olay sırasında evde olmadığını, annesinin araması ile geldiğini ve babasını kanlar içinde bulduğunu söyledi. Pınar Şirinel (43) de mutfakta olduğu sırada silah sesi duyarak, oturma odasına gittiğini ve kocasının intihar ettiğini gördüğünü öne sürdü. İfadeleri çelişkili bulan ekipler, anne ile oğlunu bu kez çapraz sorguya aldı. Çapraz sorguda suçunu itiraf eden Emirhan Şirinel, babası ile evlenmesine izin vermediği için tartıştığını, bu nedenle öldürdüğünü söyledi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Emirhan Şirinel, çıkarıldığı hakimlikçe 'üst soydan yakın akrabayı kasten öldürme' suçundan tutuklandı, annesi de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Cinayetle ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • tober 61 2 yıl önce Şikayet Et
    ilerde elin kızının canına kasdetecek ti belliki
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    hayırlı evlat herkese nasip olmuyor
    Cevapla
  • jhkjk 2 yıl önce Şikayet Et
    hayırlı evlat
    Cevapla
  • Adem 2 yıl önce Şikayet Et
    Utanmadan yalan konuşan alcak kadın serbest şaşırdıkmı tabiiki hayır
    Cevapla
  • ADdd 2 yıl önce Şikayet Et
    Utanmadan ağır bir kelime Her ne olursa olsun çünkü O bir ANNE
    Cevapla
  • dadaş 2 yıl önce Şikayet Et
    belkide annesiyle beraber planlıyarak öldürdüler...neden serbest bırakılıyor bu kadın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!