FETÖ'nün yeni kumpası: Sağlık çalışanlarına şiddet!

Son günlerde fiziksel şiddete maruz kalan sağlık çalışanları üzerinden yalan ve algı operasyonu yürüten FETÖ'nün kirli tezgahı gün yüzüne çıktı.

FETÖ'nün yeni kumpası: Sağlık çalışanlarına şiddet!
FETÖ'nün yeni kumpası: Sağlık çalışanlarına şiddet!
GİRİŞ 22.03.2022 12:47 GÜNCELLEME 22.03.2022 12:50
Bu Habere 123 Yorum Yapılmış

FETÖ, toplumun sinir uçlarına dokunana olayları yalan ve iftiralarla sosyal medya üzerinden servis ederek infial yaratmaya kalkıştı. Bunun son örnekleri ise sağlık çalışanları üzerinden gerçekleştii.

UZMAN ÇAVUŞ'UN ŞİDDET UYGULADIĞI YALANI ORTAYA ÇIKTI

Uzman Çavuş A.A., 14 Mart Tıp Bayramı'nda tedavi için geldiği Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis doktoru Tahir Tarımer'i dövdüğü iddiasıyla tedbiren görevden uzaklaştırıldı. Uzman Çavuş A.A'nın saldırısına uğradığını iddia eden Dr. Tahir Tarımer şikayetçi oldu. Sosyal medyada uzman çavuş  A.A adeta linç edildi. Kamera kayıtları ise gerçeği ortaya çıkardı. Uzman çavuş A.A, herhangi bir fiziksel şiddet uygulamamıştı. 

FETÖ'DEN GÖZALTINA ALINMIŞ

Uzman Çavuş'un kendisini darp ettiği yalanını söyleyen ve onun görevden alınmasına, sonrasında ise sosyal medyada linç edilmesine neden olan doktor Tahir Tarımer FETÖ'cü olduğu iddiasıyla gözaltına alındığı ve hakkında işlem yapıldığı ortaya çıktı.

2011-2014 FETÖ’nün Ankara yapılanması örgüt mensuplarıyla iltisaklı olduğu iddia edilen Tahir Tarımer’in Gaziantep öğrenciliği döneminde il düzeyinde örgütün ilgilendiği öğrencilerden olduğu öne sürüldü. 

Babası da...

2021 yılındaki soruşturma dosyalarında ismi yer alan Tahir Tarımer’in babası Profesör İ. T. , Muğla Sıtkı Kocaman Üniversitesi Teknoloji Fakültesinde görev yaparken 2016’da FETÖ sempatizanı olduğu gerekçesiyle hakkında soruşturma açıldı.

Baba İ.T. , soruşturma nedeniyle görevinden uzaklaştırıldı bir müddet sonra ise hakkında takipsizlik kararı verildi.

Kardeşi de...

Tahir Tarımer’in kardeşi M.L.T’in de FETÖ soruşturmaları kapsamında MERSİN’de 2011-2015 FETÖ’nün öğrenci evlerinde kaldığı öne sürüldü.

2019’da soruşturmada takipsizlik alan M.L.T’in Örgütün Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrenci sorumlusu olduğu iddia edilen L.T'de babası ve abisi gibi takipsizlik kararı aldı. 

BİR DİĞER ÖRNEK

28 Ekim 2021'de  Ankara Şehir Hastanesi Kadın Doğum Kliniği Asistanı Doktor Rümeysa Berrin Şen nöbet dönüşü geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Doktor Rümeysa Berrin Şen'in 36 saat nöbet saat nöbet tuttuğu öne sürüldü. Kamuoyu bir anda fazla nöbet tuttuğu için Rümeysa Berrin Şen'in kaza geçirdiğini düşündü. Kamuoyu vicdanı sosyal medyada infialdeydi. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Doktor Rümeysa arkadaşımızın kazadan önce 24 çalıştığı şeklinde bilgi yanlıştır" açıklaması yaptı. Ancak kimse bu açıklamaya itibar etmedi. 

Kamuoyu, sağlık çalışanlarına destek verirken Rümeysa Berrin Şen'in ölümünden sistemi sorumlu tutuyordu. 

Tıpkı uzman çavuş A.A'nın doktor Tahir Tarımer'i dövdüğü iddiasında olduğu gibi. 

Ancak…

Kamuoyunun bilmediği bir başka şey daha vardı. Trafik kazasında hayatını kaybeden Rümeysa Berrin Şen'in babası Prof.Dr. Murat Şen, KHK ile kapatılan Melikşah Üniversitesi'nin eski dekanıydı ve FETÖ üyesi olmak suçundan 12 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. 

Her iki olayda bir anda sosyal medyada aniden oluşan tepkiyle gündem oldu. Her iki olay da aslında kamuyouna aksettirildiği gibi gelişmemişti. 

FETÖ kamuoyu vicdanını ve toplumun sinir uçlarını kaşıyordu. 

 

KAYNAK: ODA TV
YORUMLAR 123
  • cihangir 2 yıl önce Şikayet Et
    kazada ölen doktorun 36 saat nöbet tuttuğunun kanıtı vardı. hastaneye giriş çıkış zamanı ortaya çıktı.
    Cevapla
  • acem 2 yıl önce Şikayet Et
    sağlıkta çalışan hainler iş başında ortalığı karıştırmak için çalışıyorlar milleti aşı zararlı imajı vermeye bile çalıştılar hepsi aşıyı herkesten önce oldu sonrada karalama propagandası yaptı
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Eee hala devlet hastanesinde çalışıyor mu yani
    Cevapla
  • himmetdedeliii 2 yıl önce Şikayet Et
    kayseri yede bakmak lazım ?????????????????????
    Cevapla
  • Zafer 2 yıl önce Şikayet Et
    Fetö den dolayı soruşturma açıldı demek ne demek varsa bağlantı ve sempatizan ne haltsa işini bitiricen bu hainlerin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Devlet Bahçeli: İran-İsrail gerilimi tiyatrodur
İran'dan 4 ülkeye savaş ilanı gibi İsrail çağrısı! Resmen tehdit ettiler