Bingöl Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde patlama: 2 polis şehit oldu

Bingöl Valiliği, Özel Harekat Müdürlüğü'nde anti tank eğitimi sırasında meydana gelen patlamada yaralanan 2 özel harekat polisinin şehit olduğunu açıkladı.

GİRİŞ 22.03.2022 14:27 GÜNCELLEME 22.03.2022 16:15
Bu Habere 205 Yorum Yapılmış

Bingöl’de Özel Harekat Şube Müdürlüğü içerisinde eğitim esnasında meydana gelen patlamada ağır yaralanan 2 özel harekat polisi şehit oldu. Şehitlerden bir tanesinin Aydın’ın Çine ilçesi nüfusuna kayıtlı Necati Aygün, diğerinin ise Birol İli olduğu öğrenildi. 

Bingöl Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, saat 13.30 sularında Kaleönü Mahallesi’nde bulunan Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde eğitim bürosundan eğitim alanına mühimmat (anti tank) sevki esnasında bir patlama meydana geldi. Patlamada ağır yaralanan 2 özel harekat polisi Bingöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen Aydın Çine nüfusuna kayıtlı Necati Aygün ve Erzurum Aziziye nüfusuna kayıtlı Birol İli şehit düştü. Patlamada şehit olan Aydın Çine ilçesi nüfusuna kayıtlı özel harekat polisi Necati Aygün’ün evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi.

BAKAN SOYLU'DAN BAŞ SAĞLIĞI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bingöl'de meydana gelen patlamada hayatını kaybeden polis memurları için baş sağlığı diledi. 

'MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN'

Bingöl Devlet Hastanesi'ne gelen Vali Kadir Ekinci de yaptığı açıklamada, "Ne yazık ki bugün bizim için üzücü bir gün. Bu gün saat 13.30 sıralarında Özel Harekat Şube Müdürlüğü'müzde eğitim için anti tank mühimmatının sevk esnasında ne yazık ki patlamada meydana geldi. Bu patlamada 2 kardeşimiz Hakk'ın rahmetine kavuştu, şehit oldu. Öncelikle başımız sağ olsun. Milletimizin başı sağ olsun. Allah rahmet eylesin. Değerli ailelerine sabr-ı cemil diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun" dedi. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 205
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Polisin anti tank mayını ile ne işi olur? Savaş uçağıyla tan da verseydiniz bari. Şehitlere Allah rahmet eylesin. Özeli geneli polis polistir. Ağır silahlarla uğraşmamaları gerekir.
    Cevapla
  • Kürşat 2 yıl önce Şikayet Et
    nekonuşuyorsun olum saçma sapan terörle mücadele eden özel harekat bu asayiş polisimi
    Cevapla
  • salman 2 yıl önce Şikayet Et
    allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun.
    Cevapla
  • alikemal usta 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin şehitlerimize
    Cevapla
  • Emre Karadavut 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun İnşallah
    Cevapla
  • Reak 2 yıl önce Şikayet Et
    Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailesi, Türk Polisi ve yüce Türk milletine başsağlığı diliyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı