Kucağındaki bebeğin çantasında 7 kilo eroin ele geçirildi

İstanbul'dan yolcu otobüsüyle Ankara'ya gelen Zeynep Y.'nin (24) 8 aylık bebeğine ait eşyaların bulunduğu çantada, 7 kilo 150 gram eroin ele geçirildi.

Kucağındaki bebeğin çantasında 7 kilo eroin ele geçirildi
Kucağındaki bebeğin çantasında 7 kilo eroin ele geçirildi
GİRİŞ 23.03.2022 17:27 GÜNCELLEME 23.03.2022 17:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, İstanbul'dan otobüse binen Zeynep Y.'nin Ankara'ya uyuşturucu getirdiğini belirledi.

Harekete geçen ekipler, Zeynep Y.'nin bindiği otobüsü takibe aldı. Ankara sınırına giren otobüs, uygulama noktasında durduruldu. Zeynep Y. ve kucağındaki 8 aylık bebeği otobüsten indiren ekipler, yaptıkları aramada bebek malzemelerinin bulunduğu çantada paketlenmiş halde 7 kilo 150 gram eroin ele geçirdi.

Polis ekiplerince gözaltına alınan Zeynep Y., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek. Bebeğin ise Zeynep Y.'nin yakınlarına teslim edileceği belirtildi.

GÜNDÜZ OPERASYONU 

Narkotik ekipleri ayrıca İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 'uyuşturucu satıcılarına gündüz operasyonları' talimatı üzerine kentte çalışma yaptı. Bu kapsamda Altındağ bölgesinde uyuşturucu satışı yaptığı belirlenen 6 adrese öğle vakti operasyon düzenlendi. Operasyonda 1 kişi gözaltına alınırken, adreslerde yapılan aramalarda bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • tepki 2 yıl önce Şikayet Et
    kem kum eder ceza almaz cocuk var der yanlis anlama der kanun da uygun cocuk var bes yil sonra gel der o zaman gelir iken yeni cocuk yapar yine ceza almaz kisaca cocuk su bu mazaret degil idam edin gitsin bu pisligi komik cezalar yetmiyor anlayin artik sanirsam ulkenin yarisi bu isleri yapiyor her adim basi konrol køpek koyun konrol edin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt