Cinnet getiren kadın 10 yaşındaki oğlunu kesici aletle yaraladı

Bilecik'te psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü belirtilen kadın, geçirdiği cinnet sonucu 10 yaşındaki oğlunu kesici aletle yaraladı.

Cinnet getiren kadın 10 yaşındaki oğlunu kesici aletle yaraladı
Cinnet getiren kadın 10 yaşındaki oğlunu kesici aletle yaraladı
GİRİŞ 26.03.2022 11:10 GÜNCELLEME 26.03.2022 11:10
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Alınan bilgilere göre; Bilecik merkez Hürriyet Mahallesi Güner Caddesinde 10 katlı binanın 3’üncü katında oturan ve psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü belirtilirken G.A. isimli kadın evde cinnet geçirdi.

Kadın eline aldığı kesici bir aletle 10 yaşındaki oğlu D.S.'yi yaraladı. Ardından eli kanlı bir şekilde balkona çıkarak bağırmaya başlayan kadını gören komşuları hemen polise haber verdi. Olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.



EVİN KAPISINI AÇMADI, POLİS BALKONDAN GİRDİ

Kadın polise evin kapsını açmazken, ekipleri eve balkondan girdi. Polis ekiplerinin müdahalesi ile kurtarılan 10 yaşındaki çocuk 112 Acil Servis ekipleri tarafında olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrası Bilecik Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaldırıldı. Anne G.A. ise kelepçe takılarak emniyete götürüldü. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • Ayyildizim 2 yıl önce Şikayet Et
    Akli dengesi bozuk demek ki tedaviye ihtiyaci var
    Cevapla
  • Fethi 2 yıl önce Şikayet Et
    Yediklerimiz hazır gıdalardaki katkı maddeleri araştırılsın. Psikolojimiz iyi değil, cinsi bozukluklar vs vs bu ek doğal olmayan maddeler nedir nelere sebep oluyor incelenmeli.
    Cevapla
  • hakan gardas 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayat şartları zorlaştıkca vakalarda cogalmaktadır bu bir gercek. Birde bu tür olaylar hep oluyordu fakat herkezin elinde cep telefon olmadigindan olaylar duyulmuyordu.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler