4 gün önce boşandığı eşi ve kızını öldürdü, bugün polise teslim oldu

Erzurum’da bir kişi 4 gün önce boşandığı eşi ve kızını öldürdü, bugün polis merkezine giderek teslim oldu.

4 gün önce boşandığı eşi ve kızını öldürdü, bugün polise teslim oldu
4 gün önce boşandığı eşi ve kızını öldürdü, bugün polise teslim oldu
GİRİŞ 26.03.2022 22:20 GÜNCELLEME 26.03.2022 22:22
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Palandöken ilçesi Yıldızkent semtinde meydana gelen olayda, ESKİ Genel Müdürlüğünde işçi olarak çalışan Erdal Kızıloğlu (51), henüz belirlenemeyen bir sebeple boşandığı eşi Ayşe İşlek (46) ile kızı Tuba Kızıloğlu’nu (30) bıçaklayarak 22 Mart tarihinde öldürdü.

Çifte cinayetin ardından kaybolan Erdal Kızıloğlu, bugün akşam saatlerinde Erzurum Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim oldu. Erdal Kızıloğlu'nun 4 gün önce işlediği çifte cinayeti itiraf etmesinin ardından polis söz konusu eve gitti. Ayşe İşlek ve Tuba Kızıloğlu'nun cansız bedenleri Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinden sonra otopsi için Adli Tıp morguna kaldırıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 11
  • Numan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu insan neticede katil olmuş birisi fakat bir insan yıllarca beraber yaşadığı eşini ve canpare evladını öldürecek kadar nasıl gözü dönebilir. Bunu sorgulamak lazım. Maalesef hukuk sistemi hala kadın hakları adı altında yeni yeni kanunlar çıkartarak kadınların korunabileceğini zannediyor. Erkeğe Allah tarafından kadından farklı olarak verilen Onur, gurur, şeref niye görmezden geliniyor. Hiçbir erkek kaybedeciğini bilsede onuru, gururu şerefi gibi erkeklik zaafları rencide edilirse bunun intikamını almaya mutlaka kafasına yerleştirir, Bir kadın kocasına pişman olup iyi yaklaşsa kesinlikle erkek kadından daha merhametli ve affedicidir. Araştırın, bunu ben demiyorum, psikologlar diyor.
    Cevapla
  • Batman’lı 2 yıl önce Şikayet Et
    GAZİANTEP 27 KİŞİSİNE SÖYLÜYORUM De git lan, boş boş konuşma, kadınları öyle bir hale getirdiniz ki şu lanet olası kanunlar yüzünden kimse sesini bile çıkaramıyor. Allah’ın erkeğe verdiği hakkı kanunla alıyorsunuz. Senin gibi kuş beyinliler yüzünde kadın sığınma evleri doldu taştı, senin özgürlük dediğin kavram yüzünden haya bitti, kim kiminle nerde hangi yatakta sabahlıyor belli değil. Nasıl olda zina suç değil. Allah’ın suç dediğine kanun suç değil diyor.
    Cevapla
  • Gaziantep 27 2 yıl önce Şikayet Et
    Hadiya kadinin hic gururu serefi yokmu erkek aldatiyor sonrada kadindan affetmesi bekleniyor.Kadin affetmeyince suclu kadin oluyor,darp ediliyor veya öldürülüyor. Hep kadin sussun otursun.Yahu kadin bosanmis boşanmış, ne yaparsa yapar bu kimseyi ilgilendirmez.
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    sende potansiyel görünüyor.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Yok o kadar yatmaz
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Güzel yurdum insanı ne hale geldi internet diziler islam ahlakını ve aile yapımızı çökertti maalesef
    Cevapla
  • Yusuf 2 yıl önce Şikayet Et
    vicdanı ona hesap sorarsa zaten hergün ölür. bir anlık öfke iblisin işine yarar.hem dünyanı hemide ahıretini yok eder.Rabbim kamil iman nasip etsin fitneye düşürmesin.insan imanı bilmez tanımaz ise.nefs ona galip gelir. onu yapar ilah.boşa sabr imanın yarısıdır denmemiş.
    Cevapla
  • Texâsîzâde Râsim 2 yıl önce Şikayet Et
    Kanunsuz Texas Eyalet'nin çok değerli vatandaşı öldürme hakkını, karşı tarafta öldürülme görevini ifâ etmişler... Vatana millete hayırlı olsun... Bir kaç aya kalmaz serbest kalır kendisi umarım...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı