Sosyal medyada infiale yol açmıştı! Görüntülere inceleme geldi

Kastamonu Milli Eğitim Müdürlüğü, bir lise öğrencisinin öğretmeninin başına poşet geçirdiği yönündeki sosyal medyada yer alan görüntülere ilişkin açıklama yaptı.

GİRİŞ 28.03.2022 23:08 GÜNCELLEME 29.03.2022 02:24
Bu Habere 202 Yorum Yapılmış

Sosyal medya uygulaması TikTok üzerinden "Dersinden kaldığım öğretmeni paket ediyorum" notuyla bir video paylaşıldı. Videoda, bir öğrencinin öğretmeninin başına poşet geçirdiği öne sürüldü.

İnfiale neden olan video ile ilgili Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü inceleme başlattı.

Müdürlükten yapılan açıklamada, "İlimizdeki bir lisemizde kayda alındığı bilgisine ulaşılan ve sosyal medyada 'Öğrenci sınıfa giren öğretmenin başına poşet geçirdi' başlığı ile yayımlanan video hakkında inceleme/soruşturma başlatılmıştır" denildi.

"VİDEODAKİ KİŞİ ÖĞRETMEN DEĞİL"

Açıklamanın devamında, videodaki kişinin öğretmen olmadığı ve olayın iki öğrenci arasında geçtiği vurgulanarak, şu ifadelere yer verildi:

"Yapılan ilk incelemede haberde bahsedildiği gibi video kaydındaki kişinin öğretmen olmadığı, olayın iki öğrenci arasında şaka amaçlı geçtiği belirlenmiştir. Habere konu videonun ders saati dışında, öğle arası çekildiği ve üçüncü şahıslar tarafından sosyal medya uygulamalarında yayımlandığı tespit edilmiştir."

YORUMLAR 202
  • tepki 2 yıl önce Şikayet Et
    yine de suç atin gitsin bunları ortalığı karıştırmak ne
    Cevapla
  • KUL 2 yıl önce Şikayet Et
    Tek çare İslam ahlakı. Çocuklarımıza Allah'tan korkmayı ve kuldan utanmayı öğretmezsek bu sonuç kaçınılmaz olur. Tek çıkar yol hakikaten Müslüman olmak.
    Cevapla
  • A.A. 2 yıl önce Şikayet Et
    Biz de yedik!
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Suyu çıktı işin
    Cevapla
  • Vah eğitim vah 2 yıl önce Şikayet Et
    Okul öncesi eğitim ile beraber din egitimi zorunlu yapılması lazım ... öğretmenin kudsiyetini ldrak etmeyen çocuk pimi cekilmis el bombasıdir. Cep telefonu vs..okul girişlerinde yapilacak kapı dedektör kontrolüyle yasaklansın....bugün poşet geçiren yarın donunu geçirirse hiç şaşırmayın...
    Cevapla
  • Aziz 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu duruma gelinmesinin temel sebebi anaokullarıdır. Anaokulları Ana eğitimini engellemiştir. Çocuklar doğduktan birkaç dakika sonra bakıcı, kreş, anaokulu sarmalına terk edilerek ANA nın verdiği vereceği eğitimden yoksun büyümüşler, büyümeye de devam etmekteler. Bekleyin bunlar daha başlangıç, bunlar sizlerin görebildikleriniz....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!
İsrail'i korku sardı: Netanyahu her kapıyı çalıyor Biden sessiz...