Kadına ve sağlık çalışanlarına şiddetin önlenmesini öngören teklif komisyonda

TBMM Adalet Komisyonu, kadına ve sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin önlenmesini öngören düzenlemeleri içeren 'Türk Ceza Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmelerine başladı.

Kadına ve sağlık çalışanlarına şiddetin önlenmesini öngören teklif komisyonda
Kadına ve sağlık çalışanlarına şiddetin önlenmesini öngören teklif komisyonda
GİRİŞ 29.03.2022 18:03 GÜNCELLEME 29.03.2022 18:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TBMM Adalet Komisyonu, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç başkanlığında toplandı. Teklifin ilk imza sahibi AK Parti Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, kadına ve sağlık çalışanlarına yönelik şiddetle mücadele kapsamındaki çalışmalara ilişkin komisyona sunum yaptı. Kadına ve sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin önlenmesi amacıyla pek çok düzenleme yaptıklarını ancak alınan tedbirlere rağmen şiddetin devam ettiğini belirten Çam, yapılan bu düzenlemelerin şiddet eylemlerine karşı hassasiyetlerinin önemli göstergesi olduğunu söyledi. Sunumun ardından teklifin geneli üzerindeki görüşmelere geçildi. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Koray bey 2 yıl önce Şikayet Et
    Sağlık çalışanlarına şiddet ney işini yapan saglikciya hiç bı birey şiddet uygulamaz ama hastası can cekisirken orda eli işte gözü oynasta olan saglikcilarinkeyfi müdahalesine ceza ney kimse kimseye boşuna şiddet uygulamaz. Polise ve askere çıkarın bu yasayı terörden koruyon bu personeli
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti