Akhisar'da at ve eşek kesen 5 kişi suçüstü yakalandı

Manisa'nın Akhisar ilçesinde, jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda, il dışında satılmak üzere eşek ve at kesen 5 şüpheli suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

Akhisar'da at ve eşek kesen 5 kişi suçüstü yakalandı
Akhisar'da at ve eşek kesen 5 kişi suçüstü yakalandı
GİRİŞ 30.03.2022 09:03 GÜNCELLEME 30.03.2022 09:07
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Manisa Akhisar İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Süleymanlı Mahallesi'nde A.H.K. (60) isimli kişiye ait ağılda at ve eşek kesildiği bilgisi üzerine, JASAT ekipleri ile birlikte harekete geçti. Birlikte hareket eden ekipler, ağılda yaptıkları aramalarda etrafı branda ile kapatılmış avlu içinde 4 kesilmiş eşek ve park halinde bulunan kamyonet içerisindeki 3 canlı at ile otomobilde bulunan yaklaşık 40 kilogram eşek eti tespit etti. Ekipler, kesim işlemlerini yaptığı belirlenen ve araç sahipleri olan A.B.Ö (23), A.K (25), A.Ö (21), T.H. (21) ve A.H.K.'yı suçüstü yakaladı.



Öte yandan, kesilen at ve eşek etlerinin Manisa'nın dışındaki pazarlarda satışının yapılacağı öğrenildi. Canlı hayvanlara ve etlere İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından el konuldu. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 24
  • belde 2 yıl önce Şikayet Et
    lan memleketim insanı ne ara bu hale geldin. insaf be insan müsveddeleri. bu millete daha hangi yırtıcı hayvanları yedireceksiniz. bunlarla iş yapanlar da onlardan daha fazla ceza yazacaksın. ya da uzun boylu kodese atacan ki akılları başına gelsin. en iyisi köyümüzde ot yemek. bir sürü yenecek ot var. bu hayvanlar yüzünden et de yemeye çekiniyor vatandaş
    Cevapla
  • şinasi 2 yıl önce Şikayet Et
    1903'e Sen bize Kur'an'dan "köpek eti" yemenin günah olduğuna dair bir ayet getir. Ya da birisi sana köpek etini yedirebilir ve sakıncası olmadığını söyle. Ayrıca, Hindi eti yemek helaldir ama birisi onu kuzu eti diye satsa kimsenin kabul etmesi mümkün mü? Bu mantıkla sen neyi savunmak istedin?
    Cevapla
  • Kahramanmaraşlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Hapiste bu etlerle beslemek lazım bunları
    Cevapla
  • fitrat- 2 yıl önce Şikayet Et
    at esek bildigimiz etler ya türkiyede kac tane domuz ciftligi var o etler nereye kimlerin midesine gidiyor haberiniz varmi niye sapitiyor bu millet haberiniz varmi
    Cevapla
  • sivaslı cengo 2 yıl önce Şikayet Et
    bu arada 978 adalardan kaybolan at lar akıbeti ne oldu acaba istanbul büyükşehir belediyesi alo
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var