Manda yoğurtlu tarif üzerinden Erdoğan'ı hedef aldılar... "Zavallı adamlar"

Yazar Rauf Tamer muhalefetin günlerdir Başkan Erdoğan'ı verdiği Manda yoğurtlu tarif üzerinden hedef alan algı operasyonuna "Kabahat Erdoğan’da. Karşısındakilerin hangi düzeyde ve ne mal olduklarını bilmiyor mu?" sözleriyle tepki gösterdi.

Manda yoğurtlu tarif üzerinden Erdoğan'ı hedef aldılar... "Zavallı adamlar"
Manda yoğurtlu tarif üzerinden Erdoğan'ı hedef aldılar... "Zavallı adamlar"
GİRİŞ 30.03.2022 19:20 GÜNCELLEME 30.03.2022 19:37
Bu Habere 227 Yorum Yapılmış

Başkan Erdoğan geçtiğimiz günlerde Tokat'ta çiftçilerle bir araya gelmiş ve buradaki samimi sohbet havasında akşamları manda yoğurduna hurma, kestane balı, yulaf ezmesi karıştırarak yediğini ve bunun şifa kaynağı olduğunu paylaşmıştı.

Muhalif kesim o günden bu yana bu tarifi büyük bir lüks olarak lanse ederek Erdoğan'a karşı saldırı malzemesi olarak kullanmaya devam ediyor.

Çirkin algı operasyonuna "Neredeyse yarım simidi bile ona çok görecekler. “Nefret” ne fena şey." sözleriyle tepki gösteren Posta Gazetesi yazarı Rauf Tamer'in konuyu köşesine taşıdığı "Yoğurt’a dair" başlıklı köşe yazısı şu şekilde;

Kabahat, Başkan Erdoğan’da. Manda yoğurdu’nu telaffuz edince, bir takım basit adamlara malzeme verdi... Sanki o yoğurt, bulunmaz matahmış gibi... Hele yoğurdun içine bir kaşık bal deyince vay, seni gidi komprador... “Millet aç aç...”

- Sen hâlâ bal mı yiyorsun? Hem de içine yulaf katıyorsun, öyle mi? Yahu havyar kadar pahalı değil mi bu yulaf?

İşte, düzeyleri bu olan adamların, eleştiri düzeyleri de bu... Elma yesen, keramet arayacaklar. Armut yesen, nereden buldun diyecekler. Karpuz yesen, fiyatı kaça diye soracaklar. Kabahat Erdoğan’da. Bütün gün hiçbir şey yemediği halde, geceleri yatarken yediği yoğurt, bu zavallı adamlara malzeme oluverdi.

- Millet aç aç. Erdoğan, bazen simitçiye uğrar ya. Neredeyse yarım simiti bile ona çok görecekler. “Nefret” ne fena şey.

Öyleleri var ki, bir oturuşta kuzunun yarısını yerler. Öyleleri var ki, tek başına her gece bir şişe viski içerler. Öyleleri var ki, kahvaltı için ta Van’a giderler. Ama yürekleri nefret dolu olduğundan Cumhurbaşkanı’nın yoğurduna muhalefet yaparlar.

- Kabahat Erdoğan’da. Karşısındakilerin hangi düzeyde ve ne mal olduklarını bilmiyor mu?

KAYNAK: POSTA GAZETESİ - RAUF TAMER
YORUMLAR 227
  • Eyüp 2 yıl önce Şikayet Et
    Geceliği 100000 TL olan otelde zar zor kalıyorlar Erdoğan'ın yediğini nasıl yesin garibanlar. Hatta misafirine bile balıkçıda zar zor 48000 TL lik yemek ısmarlıyorlar gariban bunlar gariban.
    Cevapla
  • toto 2 yıl önce Şikayet Et
    firavun dini dedikleri şey bu değil mi? maksat üzüm yemek değil üzüm yedirmemek, gerekirse bağcıyı da dövebilirsin. sırf bu sebepten tayyip abiyi sevebilirsiniz. üzümü her kes yiyebilsin diyor. ahlaki farklılık budur işte
    Cevapla
  • ttürkiyem 2 yıl önce Şikayet Et
    vala aç olan yok. markerter gir sıra bulamazsın. sır aolmayan amrket yok. hele chp liler mesela ekrem imamoğlu karayolunu bile kullanmıyopr. kilometre başın abinlerce tl ödüyor. bunlar mı aç. AÇGÖZLÜ MUHALEFET. her chplinin evinde en az 10 tneke yağ beş çuval şeker nyoksa ben eşepğim. CHP dediysem normal vatandaş olmayan ABD nin fonladığı dolarla beslenen ve TOKKEN milet aÇTIR diyen hainlerden ahsediyorum. uayn millet chp beslemeleri kafanıız karıoştırmasın
    Cevapla
  • Bursalı 2 yıl önce Şikayet Et
    En azından kalkan ciğeri yemiyor gariban işi yoğurt yulaf
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Yarasın başkanım şifa olsun. Allah dert vermesin sana. Ne döyleyeceklerini şaşırdılar. Pahalı pahalı pahalı eeer başka; başka bişey yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesinde neler konuşulacak? AK Partili Usta'dan önemli açıklama
Tepki çeken Ege hamlesiyle ilgili Miçotakis'ten açıklama: Türkiye'den de...