Selin Ciğerci kendini böyle savundu: Arabamız lüks ne yapalım!

Selin Ciğerci'nin Gökhan Çıra'yı askerlik yaptığı birlikten konvoyla kışlanın içinden alması büyük tepki çekmişti. Selin Ciğerci tepkilerin ardından açıklama yaptı.

GİRİŞ 03.04.2022 23:26 GÜNCELLEME 03.04.2022 23:26
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Selin Ciğerci'nin ikinci kez evlilik teklifi aldığı eski eşi Gökhan Çıra'yı askerlik yaptığı birlikten "lüks araç konvoyu ile çıktığına" dair sosyal medyada görüntüler yer aldı.
 

Selin Ciğerci'den tepki çeken hareket! MSB inceleme başlattıSelin Ciğerci'den tepki çeken hareket! MSB inceleme başlattı


Görüntülere ilişkin Milli Savunma Bakanlığı inceleme başlattı. Tepkilerin ardından Fenomen Selin Ciğerci, TV100'e açıklamalarda bulundu.

Ciğerci açıklamasında, "İçeride arabası olan aileler de vardı dışarı da arabası olmayan aileler de vardı. Gökhan'ın abisi de astsubay olduğu için o kadar üzünler ki annesi de babası da çok üzgünler. Resmen, 'Vatan haini' yazanlar bile vardı yorumlarda. Çok ayıp şeyler bunlar. Gökhan da çok üzüldü. Birçok insan askeriyeye çocuklarını almaya arabayla geliyor, arabayla da çıkıyor. Burada problem sadece arabaların markaları yüzünden. Napabiliriz arabalarımız lüks, buydu yani." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 58
  • hbr 2 yıl önce Şikayet Et
    asker arkadaşınımı almays gitmiş
    Cevapla
  • Tam Manisalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Milleti aptal yerine koymayın, nerde görülmüş askeriye içerisine sivil araçla girmek,Askeriyenin bırak içine dışına bile park ettirmezler.Savunması yaptığından da beter.Ama sende kabahat yok, O kışladaki tüm komuta zincirinde kabahat.
    Cevapla
  • burhan 2 yıl önce Şikayet Et
    sizi zengin edenler utansın
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben de orada asker oğlumu aşdım o gün tüm arabalar yola paralel ve aşağuda taşlı toprak otoparka araçlar parkedilmişti . İçeri asker yakını olanlarun araçlarını almamışlardı demekki sadeçe sizin araçlarınız alındı. Ha lüks araçdan dolayı deniyor. Dışardada lüks araç çoktu.
    Cevapla
  • yigitalp 2 yıl önce Şikayet Et
    senin araban sana lüks kime faydası var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?