Evlat nöbetindeki baba: Oğlumu uyuşturucu vererek kaçırdılar

Siirt'te 2015'te lise son sınıf öğrencisiyken kaçırılan oğlu Sedat için HDP binası önünde evlat nöbetini sürdüren Aydın Dağtekin, "Sedat'ın siyasetle ilgisi yoktu. Oğlumu uyuşturucu vererek kaçırdılar, götürdüler" dedi.

Evlat nöbetindeki baba: Oğlumu uyuşturucu vererek kaçırdılar
Evlat nöbetindeki baba: Oğlumu uyuşturucu vererek kaçırdılar
GİRİŞ 04.04.2022 12:40 GÜNCELLEME 04.04.2022 12:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Diyarbakır'da evlatları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan aileler, 3 Eylül 2019'da HDP İl Başkanlığı binası önünde oturma eylemi başlattı.

280 ailenin 945 gündür sürdürdüğü eylemde 35 aile, çocuğuna kavuştu. Siirt'te 2015 yılında lise son sınıf öğrencisiyken kaçırılan oğlu Sedat için evlat nöbetini sürdüren Aydın Dağtekin, "Sedat’ın siyasetle ilgisi yoktu. Oğlumu uyuşturucu vererek kaçırdılar, götürdüler. Eşim de 7 yıldır yatalak ve oğluna kavuşmak istiyor. Sedat’ın gelip devlete teslim olmasını istiyoruz. Bu ramazan günü gelsin, teslim olsun" diye konuştu. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • No Name 1 yıl önce Şikayet Et
    Zamanında sahip cıkmadılar bilmiyormuydular HDP nin il/ilçe binalarına gittiklerini... Ne zaman ki PKK nın kökü kazındı o zaman evlatları akıllarına geldi kuyruk acısı tuttu... Ne ekersen onu biçersin... Eskisi gibi güçlü olup köy karakol basıp evlerini de ziyaret edebiliyor olsalardı hiç sorun yoktu.... Kürdistaann Apoo diye gezeceklerdi...
    Cevapla
  • kazım yoler 1 yıl önce Şikayet Et
    kendilerini de abd ve israil uyuşturdu zaten...düşünemez haldeler...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak