Ukrayna İstihbarat Servisi paylaştı... Buça katliamı yapan askerlerin adresleri

Ukrayna İstihbarat Servisi'nin ele geçirdikten sonra medyaya servis ettiği bir dizi veri, Buça katliamını gerçekleştirdiği öne sürülen Rusya'nın 64. motorize birliğine mensup Rus askerlerin adreslerinden oluşuyor.

Ukrayna İstihbarat Servisi paylaştı... Buça katliamı yapan askerlerin adresleri
Ukrayna İstihbarat Servisi paylaştı... Buça katliamı yapan askerlerin adresleri
GİRİŞ 09.04.2022 09:27 GÜNCELLEME 09.04.2022 09:31
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Ukrayna istihbaratı, Bucha'da katliam yapmakla suçlanan Rus 64. motorize birliklerindeki askerlerin pasaport bilgilerini ele geçirdi. Pasaportlardaki adresleri medyaya servis etti. 

BUCHA KATLİAMINI YAPAN ASKERLERİN NEREDEN GELDİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Ukrayna'nın resmi websitelerinde medyaya servis edilen verilerde evlere varan detaylarıyla katliamla suçlanan askerlerin açık adresleri bulunuyor. 

İstihbarat yetkilileri tarafından servis edilen bu adreslerin, askerlerin 'ev adresleri' olmadığı, sadece pasaportlarının üzerinde bulunan 'doğum yerleri' olduğu vurgulandı.

KATLİAM YAPAN ASKERLERİN ÇOĞU RUSYA'NIN AZINLIK BÖLGELERİNDEN!

Estonyalı araştırmacılar ise, Ukrayna istihbaratının paylaştığı verileri harita üzerinde tek tek işaretleyerek bazı yeni bilgiler edinmeye çalışırken ilginç bir şey fark etti.

Bucha katliamını yapan (ve tahmin edilene göre genel olarak savaşan Rus ordusunun çok büyük kısmını oluşturan) askerler, Rusya'nın 'azınlık bölgelerinden' geliyor.

MOSKOVA VE ST. PETERSBURG'DAN NEREDEYSE KİMSE YOK

Adresler haritaya konduğunda Moskova ve St. Petersburg'dan neredeyse kimsenin olmadığı anlaşılırken, Rusya'da azınlıkların yaşadığı yerlerden birçok askerin Ukrayna'da savaştığı iddialarını güçlendiren bir resim oluştuğu görülüyor.

KAYNAK: SUPERHABER
YORUMLAR 18
  • Nuri 2 yıl önce Şikayet Et
    Zelenski de Ukrayna halkını düşündüğü yok sadece ABD ve İsrail'in piyonu onların çıkarına çalışan bir piyon Ukrayna zelenskiden kurtulmalı yoksa barış olmaz
    Cevapla
  • O k u r 2 yıl önce Şikayet Et
    Putin ve Biden ABD ve Rusya üzerinden kağnı tekeri geçmiş manda tersi gibidir. Yarısı Bide diğer yarısı Putin. Bu emperyalist manda tersleri için din, ırk, devlet gibi değerler yoktur. Tek kutsalları emperyalizmdir. O yüzden masum Ukrayna halkı öldürülürken ABD ve Biden kılını kıpırdatmıyor. Emperyalist zulme karşı morfinlenmiş Batılı bireyler ne yapabilir anlamak için Ukrayna halkı kobay olarak kullanılıyor. Müslüman bireylerin tepkisini ölçmek için aynı deney, masum Filistin halkına zulmederek yapılıyor. Hem Batılı hem Müslüman bireyler emperyalizmin morfin gibi alıştırdığı hayat tarzı yüzünden zulme dur diyemiyor... Hatta iki zulümden birini çare sanalar da var.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlık ve insani değerler düşmanı şeytaniler dünyayı sadece kendilerine ait bir gezegen olarak görüyorlar. Hiç bir ülke, millet veya din onların umurunda değil. Sahip oldukları dünyanın en büyük şirketleri ve sermayesini kullanarak vesayet yoluyla hemen her ülkenin güç odaklarına ve yönetici kadrolarına hakim olmaya çalışıyorlar ve çoğuna da hakimler. İnsanları da sayıları artarak kontrolden çıkmış, biricik dünyalarının kaynaklarını tüketerek yaşanmaz hale getiren istilacı zararlı böcekler olarak görüyorlar. Gelişen teknolojiyi de kullanarak Dünya'ya tam hakim olmak, bir şekilde bu böceklerin sayısını azaltarak tam kontrol altında tutmak istiyorlar.
    Cevapla
  • resd 2 yıl önce Şikayet Et
    savasın sorumlusu ukraynadır zelenskıdır magdur edebayıtı yapan yahudı hep aynı tezgah
    Cevapla
  • Zz12 2 yıl önce Şikayet Et
    İdlip'de 34 askeride Zelensky şehit etti zaten. Rus uşağı seni.
    Cevapla
  • Olabilir 2 yıl önce Şikayet Et
    Ruslar bütün savaşlarda ön cephelere azınlıkları sürer. Böylece Rus nüfusu koruyup azınlıkları tüketir ve onların malına mülküne Rusları yerleştirir. Rusya için savaşırken ölen azınlıklar Rusların umurunda değildir, ölenleri kayıp olarak değil, azınlıklardan kurtuluş olarak görür. Birinci ve ikinci Dünya Savaşlarında bu şekilde Kırımlıların neslini kuruttular, sonra da Rusları yerleştirip Kırımı sahiplendiler. Bu gün Kırım'daki Kırım Tatarlarının sayısı %5'i geçmez geri kalanı Rus. Bu nasıl oldu diyen yok!
    Cevapla
  • Salıncak 2 yıl önce Şikayet Et
    Akinaslan, devket savaşa gönderince, gitmemek gibi bir secenekleri mi var. Direk oracıkta mı ölsün, belki yasar diye, ileri mi gitsin.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Haritaya bakarsanız Rusya için savaşan askerlerinin Moğol, Türk ve Kafkas kökenli olduklarını görürsünüz. Kırım Tatarlarının kökünü kuruttular, Kazaklar neredeyse tükenmek üzereydi, Özbek ve Türkmenlerin nüfusunu yarı yarıya azalttılar. Şimdi de Kafkas kökenli Müslümanları harcıyorlar.
    Cevapla
  • akinaslan 2 yıl önce Şikayet Et
    o azınlıklar da aptal olup kahramanlık yapmasınlar, eğer bir insan cahil ve aptalsa herşey ona müstehaktır
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Rusların yaptıkları katliamları bile rusyanın egemenliğinde yaşayan Türklerin üzerine atıp aynı zamanda gösterilen barbarlığı Türk ve Müslümanların üzerine atma durumu var.Sadece Ruslar değil Türk müslümanlarda barbar diyerek bir taşla iki kuş vurmuş oluyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Filistin başvuru yapmıştı! FIFA'dan İsrail adımı
28 Şubat'ın 'kocayan' baş mimarı Çetin Doğan çıkar çıkmaz meydan okumaya kalktı!