Gaziantep'te belediye eliyle tarladan halka sebze satışı

Gaziantep'teki İslahiye Belediyesi, sebze pazarında kurduğu tezgahta tarladan halka, ucuz patates, kuru soğan ve yeşil sarımsak satışına başladı.

Gaziantep'te belediye eliyle tarladan halka sebze satışı
Gaziantep'te belediye eliyle tarladan halka sebze satışı
GİRİŞ 13.04.2022 17:58 GÜNCELLEME 13.04.2022 17:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AYT Tarım Şirketi iş birliğiyle sebze pazarında açılan tezgahta, soğanın kilogramı 3 liradan, patatesin kilogramı 5 liradan, yeşil sarımsak da 5 liradan satıldı.

Yoğun ilgi gören tezgahta 25 ton soğan, 4 ton sarımsak ve 25 ton patates vatandaşlara maliyetine satıldı. Satışların ramazan süresince süreceği belirtildi.

Belediye Başkanı Kemal Vural, gazetecilere, ana tüketim kaynaklarını halka ucuz yoldan ulaştırmak istediklerini söyledi.

Ürünleri maliyetine halka ulaştırdıklarını anlatan Vural, "Ürünleri aldığımız fiyata satıyoruz, işçiliğini belediye olarak biz yapıyoruz. Böylelikle vatandaşlara ürünleri ucuz temin etme gayretindeyiz. Tabii ki her yerde sıkıntı var. Yalnız Türkiye'de değil tüm dünyada var. Biz bunun farkındayız ama vatandaşı hiçbir şekilde ezdirmeyeceğiz, elimizden gelen imkanlar dahilinde tüm ürünlerde bunu yapacağız. Ayrıca pazarda elinde patates ve soğan kalan pazarcıların da ürünlerini istedikleri takdirde belediye olarak alacağız." diye konuştu.

Vatandaşlar da belediyenin hizmetinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek uygulamanın devam etmesini diledi.

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • T akbulut 1 yıl önce Şikayet Et
    Her belediye bünyesinde böyle marketler açsın üretici belediye personeli olsun hatta hayvancılık işine girsin bskin bim a101 carfur nasılsa hizaya gelecek yaw teretagi 70 tl ye insülin nd olur ne olurrr
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!