Kadınların videolarını gizlice çekerek sosyal medyada paylaşan 2 kişi tutuklandı

Kadınların sokakta gizlice videolarını çekerek sosyal medya hesaplarında paylaşan yabancı uyruklu iki şüpheli tutuklandı.

Kadınların videolarını gizlice çekerek sosyal medyada paylaşan 2 kişi tutuklandı
Kadınların videolarını gizlice çekerek sosyal medyada paylaşan 2 kişi tutuklandı
GİRİŞ 13.04.2022 22:19 GÜNCELLEME 13.04.2022 23:24
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan detaylı incelemeler sonucunda, kadınların sokakta gizlice çekilen videolarının paylaşıldığı hesapları kullanan iki şüphelinin yüzleri ve adres bilgileri tespit edildi.

Pakistan uyruklu olduğu belirlenen şüphelilerden Z.W. Gaziosmanpaşa’da, U.M. de Küçükçekmece’de Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen iki şüpheli tutuklandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 46
  • Kutan 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye dışında hangi ülkede ne olduğu belirsiz milyonlarca erkek sınırdan alınıp , bir de buna karşı çıkanlar ırkçılık ile itham edilir ? Bunları ülkeye alan herkesi Allah basıl biliyorsa öyle yapsın. Yettiniz artık yettiniz bir düşün artık Türk milletinin yakasından. Ülkemizde milyonlarca ne idüğü belirsiz yabancı istemiyoruz. Yasa dışı kaçaklarla dolu bir ülke şaka gibi resmen ya. Türk nüfusu bunların içinde eriyip gidecek bu gidişle. Adı Türk milleti Türk olmayan bir devlet istemiyoruz. Adı gibi milletide Türk olacak. Yeter artık bıktık bu göçlerden. Bu lanet olası koca dünyada başka devlet mi yok ya ?
    Cevapla
  • Yusuf 2 yıl önce Şikayet Et
    Danimarka’da hükümet, Suriye'nin başkenti Şam'ın artık "güvenli bir bölge" olduğunu gerekçe göstererek Suriyeli göçmenlerin oturma izinlerini iptal etmeye başlamış. İçişlerine duyurulur
    Cevapla
  • Cemal 2 yıl önce Şikayet Et
    Sapık bir sığınmacı sokakta, plajda, avm'de gördüğü her kadını gizlice kayda alıp sosyal medyada paylaşıyor. Taciz ediyor. Şimdi bunu paylaşsak, belki de bulup linç edecekler. Ve provokatör ilan edileceğiz. Sussak bu sapıklığa göz yummuş olacağız. Düşürüldüğümüz duruma bak.
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Aileler bunlar yüzünden huzursuz herkesin çoluğu çocuğu var. Allah’a emanet hepsi ama tedbir şart. Ayrıca şunuda eklemek isterim ki bu yasa dışı göçleri Türkiye içerisinden organize eden bir grup var. Devletimiz Allah rızası için bunlara faturayı kessin artık. Türk milleti artık gerçekten bıktı bunlardan. Ayrıca Başakşehir'de kiralık ev ilanında Türkçe hiçbir ifade bulunmaması dikkat çekti. İnanmayan açsın baksın. Bu ülke nereye gidiyor artık Allah aşkına ? Devletimiz bu sorunu görmezden geldiği sürece milletimizden istediği desteği alamaz. Bu çok açık ve net kimse kendini kandırmasın. Bu gidişle biz ekonomiden ziyade bunca içeriye doldurulan yabancıları konuşacağız
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Toplu taşımada bir genç kızı gizlice görüntüledi, TikTok hesabında paylaştı!! Türkiye'de yaşadığı görülen "usmanabidbhatti2" kullanıcı adıyla paylaşım yapan Pakistanlı şahısın, bir genç kızı toplu taşımada gizlice videoya çekerek TikTok hesabında yayınladığı ortaya çıktı. Ümit Özdağ’ın bu sığınmacı adı altında ki istilacılar hakkında söyledikleri o kadar doğru ki. Son söyledikleri aynen şu şekilde: "Şerefli bir erkek karısını kızını bırakıp savaştan kaçmaz. Bunlar tek başlarına geliyorlar. Buraya geldikleri zaman da yaptıklarını sosyal medyadan görüyoruz. Burada çektikleri filmleri ülkelerinde yayınlayıp 'siz de buraya gelin' diyorlar. Artık yeter."
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de Gazze'ye destek yürüyüşü sonrası polislerden kız öğrenciye işkence!
1 Mayıs gösterileri adı altında yasa dışı sol örgütler polise saldırdı