Firari FETÖ'cü Bülent Keneş'ten İsveç'te Kuran'ı Kerim yakılmasına destek

İsveç'te yaşayan FETÖ'cü firari sanık Today's Zaman gazetesinin eski Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş, İsveç'te ırkçı siyasetçi Plaudan'ın Kur'an'ı Kerim yakmasını "ifade özgürlüğü" diyerek savundu.

Firari FETÖ'cü Bülent Keneş'ten İsveç'te Kuran'ı Kerim yakılmasına destek
Firari FETÖ'cü Bülent Keneş'ten İsveç'te Kuran'ı Kerim yakılmasına destek
GİRİŞ 18.04.2022 10:53 GÜNCELLEME 18.04.2022 11:02
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Danimarkalı aşırı sağcı Sıkı Yön Partisi (Stram Kurs) lideri Rasmus Paludan'ın İsveç'in çeşitli kentlerinde polis korumasında Kur'an-ı Kerim yakmasına tepkiler devam ederken destek FETO'dan geldi.

FETÖ'cü firarı sanık  Bülent Keneş, din ve vicdan özgürlüğünü hiçe sayarak, İsveç'te ırkçı siyasetçinin Kur'an'ı Kerim yakmasını demokrasinin bir gereği gibi gösterdi.

İsveç'te provokasyon:  Polis koruması altında Kur'an-ı Kerim yaktıİsveç'te provokasyon: Polis koruması altında Kur'an-ı Kerim yaktı

İsveç'te Rahip Hollertz  kahraman ilan edildi İsveç'te Rahip Hollertz kahraman ilan edildi

Keneş Tiwtter hesabından, ''İsveç’te yaşananlara dair: Tüm Batı demokrasilerinde (konusu ne olursa olsun) ifade özgürlüğü esastır. Hukuk koruması altındaki ifade özgürlüğünün provokasyona alet edilmesine karşı verilen tek cevabın aşırı sağcı provokatörlerin amaçladıkları gibi şiddet olması büyük ahmaklık'' skandal cümlelerini kullandı.

Paludan, İsveç'in başkenti Stockholm ile Malmö, Norrköpin ve Jönköping kentlerinde polis koruması altında Müslümanların yaşadığı mahallerde Kur'an-ı Kerim yakmıştı. Çıkan olaylarda ise polis araçları hasar görürken, 13 kişi gözaltına alınmıştı. Üç götserici de polis tarafından silahla vurulmuştu.

İsveç medyası da olaylardan polisin tutumunu sorumlu tutarken, İsveç'in Kriminoloji profesörü Leif GW, polisin Paludan'a Kur'an yakma izin vermekle yanlış yaptığını vurguladı.

YORUMLAR 13
  • İsmail 2 yıl önce Şikayet Et
    Deaş yanlıları İsveç de gösteri yapsa İncil Tevrat yaksa bunada ifade özgürlüğü derlermi. Deaş yanlılarına bu eylem için müdahale ederlermi yoksa müsade ederlermi. Ben o Zaman İsveç ifade özgürlüğü ne saygılı ülke derim bunun cevabını versinler
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    İmanın olmadığı yerde dine hakareti özgürlük, demokrasi, düşünce hürriyeti diye tanımlarlar
    Cevapla
  • abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Bülent Kenef
    Cevapla
  • hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    inşallah bu fetöcüler imansız can verir o zaman görürler bu hainliklerinin bedelini
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Kafir senin taptığın Gülen iblisiyle beraber cehennemin en dibinde hiç çıkmadan ebediyen yanarsınız Rabbim bu mübarek ayın yüzü hürmetine amin amin amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel, Bahçeli ile görüşecek
Sadece ‘bakan yardımcılığı’ istemekle yetinmemiş... Özel’den Erdoğan’a 3 teklif