Avrupalı şirketlerden Türkiye'yi sabote etmeye çalışıyor

Avrupalı şirketler, Türkiye'de savunma sanayii alanında çalışan insanlara dünya piyasasının da üstünde maaşlar teklif ediyor. Kanal7'de konuşan TEİ Genel Müdürü Akşit, Avrupa şirketlerinin sabote çalışmalarını anlattı.

GİRİŞ 24.04.2022 17:40 GÜNCELLEME 24.04.2022 17:40
Bu Habere 274 Yorum Yapılmış

TEİ Genel Müdürü Mahmut Faruk Akşit, Kanal7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulisi programında soruları yanıtladı. Akşit, Avrupalı şirketlerin sabote etmek için TEİ çalışanlarını işe almaya çalıştığını anlattı. 

Acet'in, "Dışarıdan personelinize bazı kritik yerlerde görev alanlara kanca takıldığını söylemiştiniz. Bu problem hala devam ediyor mu? Sabote etme, baltalama niyetiyle mi yapıyorlar?" sorusunu, Akşit şöyle yanıtladı:

"Ediyor, ne yazık ki. Baltalama olarak algılıyoruz. Çünkü noktasal olarak artık ne yazık ki internetin iyi ve kötü tarafları var. Sosyal medya hesapları var görevini yazıyor. Yazınca onlar da tanıyorlar. Noktasal olarak bilerek ona anormal fiyatlar teklif ediyor. Dünya piyasalarında olmayan fiyatlar teklif ediliyor. Ekibi dağıtmak istiyorlar Avrupalı bazı şirketler. 

TEI Genel Müdürü Akşit, Başkent Kulisi'ndeTEI Genel Müdürü Akşit'ten önemli açıklamalar

Aynı şirket, uçak motoru şirketine de teklif yapıyor. Sektör tamamen farklı ama aynı şirket yapıyor. Uçak motoruyla da uğraşmıyor. 

Sağ olsun insanımızın milli duyguları var. Gitseler ciddi zarar verebilir ama burayı bir nevi askerlik gibi düşünün dedim. Biz size Türkiye standardı üstünde maaş sağlamaya çalışıyoruz, siz de feragat edin dedim. Kalıyorlar. Hepsine teşekkür ediyorum fedakarlıkları için. Bizim çalışan kaybımız sektördeki en düşük seviyelerden."

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 274
  • Yigido 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir muddet iyi para ile calisir. Sonra gavur eş alir. Ondan sonra kendisi de gavurlasir, Adın değiştirir... Ana babasi da, benim cocugun şöyle oldu böyle oldu der. Klasik yasanmis hikaye...
    Cevapla
  • Bozkur 2 yıl önce Şikayet Et
    Biz yumsak davrandık a bunlar azıyor bu şirket kimse ofisini ateşe verelim kimisi iyilikten anlar kimisi kötülükten anlar
    Cevapla
  • TÜRK MİLLETİ 2 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim yasaklayın güya şu sosyal medya denen istihbarat ağlarını devletimiz şu millilik politikasına acaba ne zaman geçecek milli olmayan her şey gayri millidir. ve yasaklanmalıdır. asker, polis ve savunma sanayiinde çalışan insanlarımzın bu sosyal medya görünümlü istihbarat sitelerinin kullanımları kesinlikle yasaklanmalıdır. ne sosyal medyası o işin reklmıdır sadece bunlar bal gibi gizli istihbarat ağlarıdır.
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Kendini bilen bir mühendis asla kandırılamaz 20 bin TL maaş yerine 50 100 bin verenlere eyvallah etseydik geri dönecek ne yüzümüz nede ülkemiz olurdu mesele para değil mesele vatan bedava da olsa çalışmaya razıyım
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Linkedin diye bir cv uygulamasi var. herkes kullaniyor. Oradan ulasiliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"