Mersin'de ormanlık alanda çıkan yangınla ilgili bakanlıktan açıklama

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Mersin'in Akdeniz ilçesinde ormanlık alana dökülen atıkların "tehlikesiz nitelikte" olduğunun belirlendiğini bildirdi.

Mersin'de ormanlık alanda çıkan yangınla ilgili bakanlıktan açıklama
Mersin'de ormanlık alanda çıkan yangınla ilgili bakanlıktan açıklama
GİRİŞ 25.04.2022 21:13 GÜNCELLEME 25.04.2022 21:13

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Mersin'in Akdeniz ilçesinde ormanlık alana atık döküldüğüne ilişkin gelen ihbarlar üzerine, ekiplerin bölgeye sevk edildiği belirtildi.

Açıklamada, "İncelemede söz konusu alanda, tehlikesiz nitelikte karışık atıkların bulunduğunu tespit ettik. Akdeniz Belediye Başkanlığı ile alandaki atıkların ivedilikle temizlenmesi için koordineli bir çalışma başlattık. Bununla birlikte söz konusu atıkları dökenlerin tespit edilmesine yönelik çalışmalarımız da devam etmektedir." ifadelerine yer verildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Trump'tan son dakika Suriye açıklaması: Misilleme yapacağız! 2 ABD askeri öldürülmüştü
Uydu verileri ortaya koydu! Bursa ve Konya Ovası çöküyor: Kent planlaması tehlikede