Kadir Gecesi'nin manevi hazzı Kanal 7'de

Bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesi, Kanal 7 ekranlarında karşılanıyor. Necmettin Nursaçan’ın sohbetleri, ünlü hafızlardan Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla Fatih Camii’nden izleyicilere aktarılacak.

Kadir Gecesi'nin manevi hazzı Kanal 7'de
Kadir Gecesi'nin manevi hazzı Kanal 7'de
GİRİŞ 26.04.2022 00:06 GÜNCELLEME 26.04.2022 00:06
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Müslümanların hayat rehberi Kur’an-ı Kerim’in indirildiği gecenin manevi atmosferi Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın sohbetleri, ünlü hafızlardan Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla Fatih Camii’nden izleyicilere aktarılacak.

Yapılan ibadetlerin kat be kat sevaba dönüştüğü, edilen duaların kabul olduğu Kadir Gecesi’nin tüm coşkusu Fatih Camii’nden gerçekleşecek olan Kadir Gecesi özel programıyla Kanal 7 ekranlarında ihya edilecek. Duaların kapılarının ardına kadar açıldığı, edilen tövbelerin kabul olduğu, bu mübarek gecenin huzuru okunacak sureler, ilahiler ve yapılacak dualarla ekrana yansıtılacak.

Necmettin Nursaçan Kadir Gecesi’nin Müslümanlar için önemini ve o gece Hz. Muhammed’in neler yaşadığını canlı yayında anlatacak. Gecenin duası emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan tarafından yapılırken Adem Karabey, Metin Çakar, Emrullah Akbaş, Mustafa Kızıloğlu, Galip Usta ve Aziz Hardal’ın Kur’an-ı Kerim tilavetleriyle gönüllerin pasını silecek.  Programda ayrıca Ali Rıza Şahin İlahi Grubu seslendirecekleri ilahilerle kalplere dokunacak.

İstanbul Fatih Camii’nin huzur veren atmosferinde gerçekleşecek olan program, gecenin manevi hazzını ekranlara taşıyacak.

Kadir Gecesi Özel programı 27 Nisan akşamı saat 22.35’te canlı yayınla Kanal 7 ekranlarında…

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • Aksi ihtiyar 1 yıl önce Şikayet Et
    Kayseride seyredileceğini hiç sanmam. İsterseniz takip edin be görün.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!