Çavuşoğlu'ndan Panama'da 'Kanal İstanbul' mesajı!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, resmi ziyaret kapsamında bulunduğu Panama'da, Panama Kanalı'nı ziyaret etti. "Kanal İstanbul için bu tecrübeden yararlanacağız" dedi.

Çavuşoğlu'ndan Panama'da 'Kanal İstanbul' mesajı!
Çavuşoğlu'ndan Panama'da 'Kanal İstanbul' mesajı!
GİRİŞ 28.04.2022 06:27 GÜNCELLEME 28.04.2022 06:27
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Latin Amerika turu çerçevesinde, Türkiye'den, Dışişleri Bakanı düzeyindeki ilk resmi ziyareti gerçekleştirmek ve temaslarda bulunmak üzere Panama'ya gitti.

"KANAL İSTANBUL İÇİN BU TECRÜBEDEN YARARLANACAĞIZ"

Panama Kanalı'nı ziyaret eden Çavuşoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Dünyanın en önemli mühendislik projelerinden Panama Kanalı'nda incelemelerde bulunduk. Kanal İstanbul için bu tecrübeden yararlanacağız" ifadelerini kullandı.

Bakan Çavuşoğlu, Latin Amerika turuna 23 Nisan'da Uruguay'dan başlamış, ardından da Brezilya, Ekvador ve Kolombiya'yı ziyaret etmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • hikmet 1 yıl önce Şikayet Et
    kanal istanbul ne zaman başlayacak? yeter artık. belediye bölgede yaşayanalara hizmet vermiyorr.. ya başlayın ya iptal edin. yeterrrr. kaç yıl oldu.
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    panama çok büyük paralar kazanıyor eğer bizim ülkede birilerine kapatılmassa tamam ülke adına güzel olur üstelik geçen gemi sayısı panamadan kat ve kat gemi geçişi fazla bizde gecikmeden hızlandırılmalı işlemler
    Cevapla
  • Can 1 yıl önce Şikayet Et
    Kanal falan yok kardeşim. Vatandaş aç, ne kanalı
    Cevapla
  • ŞAMİL YÜCE 1 yıl önce Şikayet Et
    KANAL İSTANBUL'a karşı çıkmak mega projelere karşı çıkmakla eşdeğerdir. Ancak; KANAL İSTANBUL güzergahında bulunan TAPULU GAYRİMENKUL sahiplerini mağdur etmemek lazım. Benim de ALTINŞEHİR/ŞAHİNTEPE MAHALLESİNDE evim var. Bizler ARNAVUTKÖY/HACIMAŞLI mahallesine gitmek istemiyoruz. BİZİM YERLERİMİZ KİMLERE TAHSİS EDİLECEK???? net bilgimiz yok. MEGA PROJELER DEVLETİMİZİN ve MİLLETİMİZİN YÜZ AKIDIR.
    Cevapla
  • Mizah 1 yıl önce Şikayet Et
    Vazgeçin kanal saçmalığından ve göl havzalarına çöküp konut doldurmaktan. Yapmayın.
    Cevapla
  • Mehmet şef 1 yıl önce Şikayet Et
    Olur vazgeçtik kanal istanbul dsn sibobbbb
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü