Şehit Eren Bülbül'ün annesinden Trabzonspor'a çağrı

Trabzon'da PKK'nın şehit ettiği Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül Trabzonspor'un şampiyonluğunun ardından tv100 Var Odası'na bağlandı. Ayşe Bülbül, "Kupayı evladıma getirip ona göstermenizi rica ediyorum" çağrısında bulundu.

Şehit Eren Bülbül'ün annesinden Trabzonspor'a çağrı
Şehit Eren Bülbül'ün annesinden Trabzonspor'a çağrı
GİRİŞ 02.05.2022 03:22 GÜNCELLEME 02.05.2022 03:23
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Şehit Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül Trabzonspor'un şampiyonluğunun ardından tv100'de ekranlara gelen Var Odası'na bağlandı.

"KUPAYI EVLADIMA GETİRİP ONA GÖSTERİN"

Canlı yayında konuşan Şehit Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül "Tüm Türkiye'de benim evladımı unutmayanları öpüyorum" dedi.

İşte Şehit Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül'ün sözleri:

"Şampiyonluk çok gurur verici bir şey, kupayı benim evladıma getirip ona göstermenizi rica ediyorum. Trabzonspor'umuz kupayı aldı, şampiyon oldu. Bir nebzede olsa acı günümü unutuyorum. Evladımın unutulmadığını hissediyorum. Sizlere çok teşekkür ediyorum."

Şehit Eren Bülbül'ün abisi Arif Bülbül'ün sözleri:

"Eren'im artık rahat uyuyabilir. En çok sevdiği takım şampiyon oldu. Binlerce kez şükürler olsun. Bütün aile toplanıp kardeşimin mezarına gideceğiz" dedi.

YORUMLAR 22
  • İstanbullu 1 yıl önce Şikayet Et
    Kimse bilemez ki Annesi ile ne hayaller kurdu belki Trabzonlularda kan deli akar fazlasıyla , Şehit oldu yeter vs şehit annesi kardeşim , az üslubunuza dikkat edin sonradan pişman olacağınız yazılar sarfetmeyin buraya. Annemizin orada içi parçalanıyor belki ne dediğini dahi bilemiyor Şehit olan Eren benim yaşıtım bir kişi idi 15 yaşında vefat eden biri bu ,anneside onu hala belki küçük körpe görüyor SİZLERE TEK SÖZÜM DALGA VEYA HAKARET EDİCİ SÖZLER YAZMAYINIZ. ''Şu dünyaya çivi çakmadıkya elbet bir gün bizde giricez toprağa arkanızdan güzel izler bırakın''
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne diyeyim. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kupa nin sehit mezarini ziyareti memleketde milliyetciligi canli tutar
    Cevapla
  • 44 MALATYALI 1 yıl önce Şikayet Et
    Şehit annesine yakışıksız her cümleyi reddediyorum. Annemizin her isteği başımızın tacıdır. O kupa muhakkak gidecek. Annemizin ellerinden öpüyorum.
    Cevapla
  • Mustafa Yıldız 1 yıl önce Şikayet Et
    Nene,şehitime kuran ve dua inşallah,diğer işler boş acını paylaşır bayramını kutlarız,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!