Fazıl Say'dan Ekrem İmamoğlu'na çok sert tepki!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na, Doğu Karadeniz'e yaptığı ziyaret ve bu ziyarette Nagehan Alçı'nın yer almasıyla ilgili tepkiler dinmiyor. İmamoğlu'na dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say da sert sözlerle yüklendi.

Fazıl Say'dan Ekrem İmamoğlu'na çok sert tepki!
Fazıl Say'dan Ekrem İmamoğlu'na çok sert tepki!
GİRİŞ 07.05.2022 22:29 GÜNCELLEME 07.05.2022 22:44
Bu Habere 197 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı seçilmesinin ardından Uğur Dündar'ı ziyaret eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Dündar'a 61 numaralı Fenerbahçe forması hediye etmiş ve tepkilere neden olmuştu. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, konuyla ilgili olarak İmamoğlu'na çok sert ifadelerle tepki göstermişti.

Koç, ''Umarım Fenerbahçelilerin, Ekrem İmamoğlu’na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez.'' ifadelerini kullanmıştı.

EKREM İMAMOĞLU'NDAN ALİ KOÇ'A CEVAP

İBB Başkanı İmamoğlu, kişisel Twitter hesabından, Ali Koç'a yanıt verdi ve şu ifadeleri kullandı:

"Koç Grubu YK BV. Ali Koç’un açıklamasını dinledim. “İmamoğlu Koç Ailesi’nin Projesidir” komplosunu yıktığı için teşekkürler. İktidara toz kondurmamasını camianın takdirine bırakıyorum. Fenerbahçe’nin her zaman yanındayım. Bu dilin saygın Koç Ailesi’ne zarar vermemesi dileğiyle…"

İmamoğlu'nun bu paylaşımına, koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say tepki gösterdi.

"ANCAK RİZE'DEN MİLLETVEKİLİ SEÇİLİRSİN"

Fazıl Say, Ekrem İmamoğlu'nun Ali Koç'a yanıt verdiği Twitter paylaşımına yanıt vererek şu ifadeleri kullandı:

"İstanbul BB gereksiz ve şuursuz Trabzon-Rize mitingleri, yanında Nagehan, herkes şaşkın.. üzgün.. Dengesizlik yetmemiş Kendi seçmenine “vız-tırıs-akıllı ol” filan. Ama arkadaş İstanbul’un 3 büyük takımıyla da takışırsan, orada dur, anca Rize MV olursun. (Seçilirsen)"

ÜNLÜLERDEN EKREM İMAMOĞLU'NA SERT TEPKİ!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, kendisini Karadeniz turu yaptığı esnada özellikle gazeteci Nagehan Alçı ile çektirdiği fotoğraf nedeniyle çok sert eleştirildi.

Gökhan Özoğuz, Şahan Gökbakar ve Atilla Taş gibi CHP'ye yakınlığıyla bilinen isimler Ekrem İmamoğlu'nu topa tuttu.

İşte Ekrem İmamoğlu'na tepkiler:

Fazıl Say daha önce, ''10 yıl önce yaşadığım Hayyam Retweet davasında, ceza almam için Televizyonlarda yaygara koparan, algı yaratan, ve ceza almamı da başaran gazeteci kadın, gönlümün en uzağında bile yeri yoktur. Ve onunla poz vermiş biri. O da o uzaklara gitti. Şimdi ne olacak? Ekrem İmamoğlu.'' sözleriyle Ekrem İmamoğlu'na yüklenmişti.

İmamoğlu'na sert tepki gösteren Gökhan Özoğuz, ''İşte demek siyaset böyle bir şey! Biz senelerdir Yalan ve dolanı söyleyen ile aynı tarafta olmamak için, eskiden beri gelen çarpıklık ve karanlığın yaşanmaması için tarafsız konuştuk, fikrimizi beyan ettik. Sinek küçüktür ama mide bulandırır. Ben Bu Otobüsten inerim Arkadaş!'' açıklamasında bulunmuştu.

İmamoğlu'nun açıklamasının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan, en büyük destekçilerinden Şahan Gökbakar da "Fotoğraf çok çarpıcı... Çarpıklığın sahteliğin, çıkarcılığın, kibirin, basiretsizliğin, duyarsızlığın, zaafların, duruşsuzluğun ve güvensizliğin aynı karede buluştuğu bir sanat eseri gibi...'' ifadelerini kullanmıştı.

Ekrem İmamoğlu'nu çok sert sözlerle hedef alan Atilla Taş, ''İBB’nin şımarık çocuğu Murat Ongun, Nagehan mevzusunu insanları aşağılayarak 200-300 kişi tartışıyor umrumuzda değil demiş! Ne oldum olmuşsunuz bakıyorum. Dün açtığım odaya bile 30-40 bin kişi katıldı böyle devam! Size desteklerimiz haram olsun! Ekrem İmamoğlu.'' demişti.

YORUMLAR 197
  • Doğan 1 yıl önce Şikayet Et
    Yok yok sıkıntı yok, sadece hırlaşıyorlar, yarın kuzu kuzu anlaşırlar. Bunları haber yapmayın boşuna.
    Cevapla
  • 2023 Seçimleri 1 yıl önce Şikayet Et
    pkklılardan bu kadar rahatsız olmamışlardı sabetay-ermeni kriptoları..
    Cevapla
  • bir dost 1 yıl önce Şikayet Et
    şu sanatcı bozuntuları da kendini adamdan sayıyor ya hoş diğeri de onun kadar adam dır
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar siyaseti eski zamandaki gibi bilginin kıt olduğu zamanla karıştırıyorlar ve milleti aptal yerine koyuyorlar.kusura bakmayın artık kimin ne mal olduğuna ulaşmak okadar zor değil hiç kimse rengini ölünceye kadar saklayamaz. Gerçek manada milleti kucaklamayan ve adil davranmayan ergeç dünyada ve ahirette belasını bulur hiç merak etmeyin Allah (adil'dir) adaleti mutlaka tecelli eder.eski siyasetçileri gördük kim felç kaldı kiminin çocuğu intihar etti hey hey gidi günler
    Cevapla
  • Tosun 1 yıl önce Şikayet Et
    Rizede Ekrem çöpçü bile olamaz o say mı ne karın ağrısıysa aklı o kadar mı kesiyor akıl veriyor pıyano olmasaydı kimse ona iş bile vermez aç kalırdı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!