Bursa'da hareketli gece! 25 kilometre süren kovalamaca

Bursa’da, gasp ve oto hırsızlığı suçlarından aranan ve 34 farklı suç kaydı bulunan S.S.(38) ile 23 farklı suç kaydı olduğu öğrenilen arkadaşı M.D.(22) otomobillerinin polis tarafından durdurulmak istenmesi üzerine kaçtı.

Bursa'da hareketli gece! 25 kilometre süren kovalamaca
Bursa'da hareketli gece! 25 kilometre süren kovalamaca
GİRİŞ 09.05.2022 07:57 GÜNCELLEME 09.05.2022 07:58
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Olay, saat 03.00 sıralarında merkez Yıldırım İlçesi, Samanlı Caddesi’nde meydana geldi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, gasp ve oto hırsızlığı suçlarından aranan S.S.’nin Osmangazi ilçesi Alemdar Mahallesi’nde bulunduğu bilgisi üzerine harekete geçti. Çalışma başlatan ekipler bölgenin giriş ve çıkışında önlem alarak S.S. idaresindeki 16 ANK 897 plakalı otomobili durdurulmak istedi. 11 Eylül Bulvarı girişinde polisin 'Dur' ihtarına uymayan sürücü S.S., otomobilin hızını artırıp, yoluna devam etti, polis ekipleri de peşine düştü. Anons üzerine bölgeye takviye ekipler sevk edildi. İzini kaybettirmek için Millet Mahallesi’nde ara sokaklara giren S.S. ardından Samanlı Caddesi üzerinden Ankara Yolu Caddesi istikametine kaçışını sürdürdü.

POLİS BARİKATINI GÖREN ŞÜPHELİLER YAYA OLARAK KAÇMAYA ÇALIŞTI

Şüphelinin kaçış güzergahı üzerindeki mahalle girişlerini kapatarak önlem alan Yıldırm Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Samanlı Caddesi'nin çıkışını da barikat kurarak kapattı. 25 kilometre süren kovalamacanın ardından polis barikatına takılan ve araçtan inerek kaçmaya çalışan S.S. ve yanında bulunan arkadaşı M.D. kıskıvrak yakalandı. Gasp ve oto hırsızlığı suçlarından aranan ve 34 farklı suç kaydı bulunan S.S. ile 23 farklı suç kaydı olduğu öğrenilen M.D. gözaltına alınırken şüphelilerin otomobili detaylı inceleme için emniyet otoparkına çekildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 18
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    34 suç kaydı var.Adam dışarda rahatça eylemlerine devam ediyoır.Bu nasıl kanun?Bu nasıl bir istihbarat rahatlığı?İşte özellikle büyükşehirleri karıştıran ahlaksız,cahil insan müsveddesi bunlar.Bunları 34 suç işleyene kadar neden rahat bırakıyoprsunuz?2. Suçunda adamları kandilin,PKK nın dağlarının eteklerine yerleştirin.Akşama kadar başına jandarmayı dikin.Verin eline Balyozu,kazmayı,küreği dağları kırdırın.Çok engebeli yerleri düzelttirin.Çalışmayana ekmek ,su yok vermeyin.Bakın bakalım şehirlerde ortalığı karıştıran çeteler,suç örgütleri nasıl hizaya geliyor.Siz 34 suç işleyene kadar adamı bulamazsan,elbette adam suç işlemeye devam eder.
    Cevapla
  • İsimsiz 1 yıl önce Şikayet Et
    34 suç işleyene kadar bulamazsan yazmışsın. Öncelikle şunu düzeltelim. 34 Suç kaydı oluşması icin 34 kez ayrı ayrı yakalanması lazım ki her seferinde kayıt oluşsun. Tek yakalama ile 34 kayıt olmuyor. Polis bu adamı işlediği 34 suçun ardından 34 kez yakalamış demek. Tabi bu yakalandıkları sadece o ayrı konu. Asıl soru yakalayanda değil 34 kez yakalanmasına rağmen neden 34 kez adliyece serbest bırakıldı.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    34 azmış suc dosyası en az yüz olmalı.bunlar dışarda gezerken milletin mal ve can güvenliği nasıl sağlanacak.
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    kısa sürede serbest kalacaklardır. ülkemize ne yazık ki hırsızlığın cezası yok
    Cevapla
  • Ercan 58 1 yıl önce Şikayet Et
    34 suç için birer yıl versen 34 yıl yapar yani içerde geberir ama ne hikmetse hep dışardalar ilginç
    Cevapla
  • Sadi 1 yıl önce Şikayet Et
    Gebertin gitsin.Bunların soluduğu havaya yazık.İçlerinin pisliği yüzlerine vurmuş resmen.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi
MEB'den son dakika yeni müfredat açıklaması