Provokasyon yine çöktü: Bursa Valiliği yalanladı!

Bursa'da metro istasyonunda sigara içen gençler arasında kavga çıktı, sosyal medyada kavgaya karışanların mülteciler olduğu provokasyonu yapıldı. Konuyla ilgili Bursa Valiliği'nden yalanlama geldi.

GİRİŞ 09.05.2022 09:51 GÜNCELLEME 09.05.2022 10:09
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Bursa'da metroda sigara içen gençler ile metroda bulunan vatandaşlar arasında tekme tokatlı kavga çıktı. Bu anlar bir cep telefonu tarafından kayda alındı. Sosyal medyaya düşen görüntüler üzerinden sığınmacı provokasyonuna imza atıldı. Çok sayıda kişinin paylaştığı görüntülerde kavga edenlerin mülteciler olduğu öne sürüldü. Gerçek Bursa Valiliği'nin açıklaması ile ortaya çıktı. Açıklamada, tarafların Türk vatandaşı olduğu ve birbirlerinden şikayetçi olmamaları üzerine serbest bırakıldıkları bildirildi.

METRODA SİGARA İÇME KAVGASI

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Acemler metro istasyonunda meydana geldi. İddiaya göre, bir grup genç, metroda sigara içmek istedi. Bunu gören metrodakiler duruma tepki gösterince aralarında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede tekme tokatlı kavgaya dönüştü.

Kavga metronun dışına sıçrarken. görgü tanıkları durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ve güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle kavga son buldu.

SIĞINMACI PROVOKASYONU YAPILDI

Bursa'da metroda yaşanan olay üzerine sığınmacı provokasyonu yapıldı. Sosyal medyada çok sayıda kişi kavga edenlerin kurallara uymayarak sigara içen mültecilerden kaynaklandığını iddia etti. Sığınmacılar üzerinden algı oluşturulurken, gerçek kısa sürede anlaşıldı.

BURSA VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA: KAVGA EDENLER TÜRK VATANDAŞI

Bursa Valiliği yaptığı açıklamada, kişilerin birbirlerinden şikayetçi olmaları üzerine Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla Türk uyruklu oldukları belirtilen kişiler hakkında soruşturma başlatıldığı bildirildi.

YORUMLAR 14
  • ÖMER 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamlara Türk vatandaşlığı verilmiş sonucu değiştirmiyor hepsi gidecek bazıları istemesede.
    Cevapla
  • Uğur54 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkü kürdü aleviyi sünniyi birbirine düşüremediler şimdi bunu deniyor şeytanın işbirlikçileri
    Cevapla
  • Yeter 1 yıl önce Şikayet Et
    İnanmıyorum
    Cevapla
  • Ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim olursa olsunlar,Türk Milleti, Surisini de ,Aganını da,Pakını da,Almanı da,İngilizini de istemiyor.Kulağınızın üstüne yatmayın.Her geçen gün daha da kötüye gidiyor.Türk Milleti patlamaya hazır haberiniz olsun.
    Cevapla
  • yiğido 1 yıl önce Şikayet Et
    sen mi besliyorsun, patlamaya hazırmış, patlada bir görelim bakalım, kim kime patlıyor.
    Cevapla
  • KİMİMBEN 1 yıl önce Şikayet Et
    duymuyor musunuz kadın :başımıza bela oldu bunlar diyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...