Üzerlerine kaynar su dökülen kardeşler yaralandı

Bursa'da, mutfakta oynarken masadaki tenceredeki kaynar suyun üstlerine döküldüğü kardeşler Safiye (5) ve Emel Abdullah’ın (6) vücudunda yanık oluştu.

Üzerlerine kaynar su dökülen kardeşler yaralandı
Üzerlerine kaynar su dökülen kardeşler yaralandı
GİRİŞ 17.05.2022 21:30 GÜNCELLEME 17.05.2022 21:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay, İnegöl ilçesi Yeniceköy Mahallesi'nde meydana geldi. Suriyeli Abdullah ailesinin kızları Safiye ile Emel, mutfakta oynarken, masanın üzerindeki kaynar su dolu tencereyi üstlerine devirdi. Vücutlarında yanık oluşan kardeşler, özel araçla İnegöl Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Tedavileri yapılan kardeşlerden kolundan yaralanan Safiye, taburcu edildi. Vücudunun yüzde 70'inde ikinci derece yanıklar oluşan Emel ise ambulansla Bursa Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. 

 

KAYNAK: DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Bir vatandas 1 yıl önce Şikayet Et
    maşallah, her yere yerleştirmişler. yarın sıra bize gelirse, Batı bunları bize karşı harekete geçirmez mi??
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu
Deprem uzmanından uyarı: 'Tokat'ta 6 ve üzeri deprem olabilir'