İBB Sözcülüğü birimi kaldırıldı iddiası!

2019’da Ekrem İmamoğlu’nun seçimi kazanmasından sonra Murat Ongun’un yürüttüğü İBB Sözcülüğü birimi kaldırıldığı iddia edildi.

İBB Sözcülüğü birimi kaldırıldı iddiası!
İBB Sözcülüğü birimi kaldırıldı iddiası!
GİRİŞ 17.05.2022 22:05 GÜNCELLEME 17.05.2022 23:14
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Temmuz 2019’dan beri İBB’de Murat Ongun’un yürüttüğü İBB Sözcülüğü birimi kaldırıldığı iddia edildi.

TARTIŞILAN KARADENİZ TURU

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ‘Doğu Karadeniz Turu’ dönüşünde gazetecilerle çektirdiği fotoğraf tartışmalara neden olmuştu. Konu hakkında gazeteci İsmail Küçükkaya, Murat Ongun ile görüştüğünü söyleyerek, Ongun’un, “Biz o tartışmaları önemsemiyoruz. Topu topu 200-300 kişinin kendi aralarındaki yorumlarıdır” dediğini aktarmıştı.

Ongun ayrıca çağrılan isimleri İmamoğlu’nun onayladığını belirterek “Nagehan Alçı çok seviliyor oralarda” ifadesini kullanmıştı.

Öte yandan HalkTv muhabiri Gül Gündüz ise sosyal medya hesabından İBB kaynaklarına dayandırarak yaptığı paylaşımda, söz konusu bilginin reddediliğini söyledi. Paylaşımda, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcülüğü biriminin kapatıldığı bilgisi İBB kaynaklarınca reddedildi. 'Herhangi bir değişim olursa mutlaka açıklarız' denildi" ifadelerine yer verdi.

Cumhuriyet Gazetesi'nin aktardığı bilgiye göre; İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun'un görevden alınıp İBB Sözcülüğü biriminin kaldırıldığı iddiaları sosyal medyanın gündemine oturdu. Cumhuriyet'in İBB kaynaklarından edindiği bilgiye göre, Murat Ongun'un görevlerine devam ettiği sadece İBB Sözcülüğü biriminin kaldırıldığı belirtildi.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 24
  • Yiğido SİVAS 1 yıl önce Şikayet Et
    FIRILDAK EKREMİN gezileri harcanan paralar nerden çıkıyor bu adam ve ekiplerinin peşine gizli hafiye istihbarat takip etmeli ortaya çıkarılmalı adam KAFASINA göre bir bakıyorsun DİYARBAKIR bi bakıyorsun KARADENİZ TÜRKİYEYİ RİNGONUN AHIRI gibi kullanıyor kafasına göre milyonlarca lira HARCIYOR
    Cevapla
  • Semiha yarsu 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha az göze batacak ama daha çok çalacak bir bölüme tabiki
    Cevapla
  • İsmail Yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Vah İstanbul'um vah... kimlerin eline düştün...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara destek veren Türk olamazlar Atatürk'ün kurduğu partiyi işgal eden teröristler
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaw kardeşim getirmeyin şunları gündeme..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kylian Mbappe ayrılığı resmen açıkladı
ABD’de polis, siyahi askeri 6 el ateş ederek öldürdü