Burdur'da kanlı gece: Birbirlerini vurdular, ikisi de öldü!

Burdur'da Bekir Avcı ile köy muhtarı Bayram Arıkaya arasında kavga çıktı. Kavgada tabancayla birbirine ateş eden taraflar, yaralandı. Hastaneye götürülen Avcı ve Arıkaya, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

GİRİŞ 18.05.2022 07:22 GÜNCELLEME 18.05.2022 12:18
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Burdur'da aralarında husumet olduğu iddia edilen iki kişi, birbirini öldürdü.

Tefenni ilçesine bağlı Bayramlar köyünde oturan Bekir Avcı, aralarında husumet bulunduğu öne sürülen köy muhtarı Bayram Arıkaya’yı köy kahvehanesinin arkasındaki boş araziye çağırdı. Taraflar arasında burada henüz bilinmeyen nedenle tartışma yaşandı. Tartışma sırasında Bekir Avcı, muhtar Arıkaya'nın kasığına tabancayla bir el ateş etti. Muhtar Arıkaya da kendi tabancası ile Avcı'ya ateş ederek karşılık verdi. Avcı ve Arıkaya ağır yaralandı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Silah sesleri üzerine olay yerine gelen vatandaşlar sağlık ve jandarma ekiplerine haber verdi. Yaralanan Bekir Avcı, Karamanlı Devlet Hastanesi'ne; Bayram Arıkaya ise Tefenni Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Bekir Avcı hastanede müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Bayram Arıkaya'ya ise ilk müdahalenin ardından sevk edildiği Burdur Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Olayı duyan çok sayıda kişi hastane önüne geldi. Muhtar Bayram Arıkaya'nın yaşamını yitirdiğini öğrenen yakınları büyük üzüntü yaşadı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 37
  • KİMİMBEN...... 1 yıl önce Şikayet Et
    kısas'a kısas bu olsa gerek
    Cevapla
  • Köylü 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal Olsun Geridekilerine Puroblem bırakmamışlar, Her şey birlikde gitdi arkadan uraşmazlar .
    Cevapla
  • Bayburtlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bütün köylerde artık belediye ilgileniyor bu muhtarlık makamı kaldırılsın
    Cevapla
  • Yaşar.. erkul 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet devletimizin.cok.bos.insana.angaradan.aylikveriliyor..ve.hatasi..aylikcok.verdi...kabile.savasi..basladi....devletim.ayligi.cogaltıp..milleti.bitabirine.dusürme.. Çok.yanlislarinizvar
    Cevapla
  • RTEEBU 1 yıl önce Şikayet Et
    O zaman mahalle muhtarlarıda kaldırılsın.... Muhtarları arasan bulamıyorsun...
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizde kovboy filmlerini özlemiştik insan bizide çağırır canlı duelloya
    Cevapla
  • Musa 1 yıl önce Şikayet Et
    Düello mu yapmışlar , aynı hız , aynı anda atış.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sancaktepe Belediyesi'ndeki jakuzi yalanına İsmail Erdem'den tokat gibi cevap!
Türkiye Gazze'ye en çok yardım yapan ülke unvanını bırakmadı