CHP'den rakılı yemek organizasyonu: Bilet Fiyatı 10 bin TL!

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ağrı'daki sahur ikramını eleştirenlere CHP'nin Ankara il yemeğini örnek göstererek çok sert tepki gösterdi. Sayan, fotoğrafını paylaştığı lüks yemeğin bilet fiyatının 10 bin lira olduğunu ifade etti.

CHP'den rakılı yemek organizasyonu: Bilet Fiyatı 10 bin TL!
CHP'den rakılı yemek organizasyonu: Bilet Fiyatı 10 bin TL!
GİRİŞ 18.05.2022 08:30 GÜNCELLEME 18.05.2022 08:30
Bu Habere 116 Yorum Yapılmış

AK Parti Ağrı İl Gençlik Kolları Başkanlığı'nın ikram ettiği sahur yemeği eleştirilen Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan haftalar önce, "Ağrı’da sahurda gençlere ikram ettiğimiz 100 gr reçel, peynir üzerinden iki gündür bize saldıranlar, İstanbul Büyükşehir'in çengili, çalgılı, sarhoş şarkılı iftar programı karşısında ölü taklidi yapıyorlar. Allah sizin gibi vicdansızları islah etsin. Siz zalim ve alçaksınız." açıklamasını yapmıştı.

Başkan Sayan dün akşam saatlerinde, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Sheraton Oteli'ndeki 'İktidar Yolunda Dayanışma' adlı lüks Ankara il yemeğinin görüntülerini sosyal medyada paylaştı.

"ALLAH SİZE BİRAZ VİCDAN NASİP ETSİN"

30 liralık sahur ikramına şatafatlı diyenlere bir kez daha tepki gösteren Belediye Başkanı Sayan, CHP Ankara il yemeğinin bilet fiyatının 10 bin lira olduğuna vurgu yaparak, "CHP’nin Sheraton Otelde verdiği bol rakılı Ankara il yemeği. Bilet fiyatı 10.000. 30 liralık sahurumuza şatafatlı diyenler, haftalarca tartışanlar Allah size biraz vicdan nasip etsin." ifadelerini kullandı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 116
  • Kalem 1 yıl önce Şikayet Et
    Oy vermem rizki veren allah chp allahin dusmanidir oy verende aynisi ortagina kendisine verende aynidir
    Cevapla
  • Dürüstsavcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne zaman zamlar arka arkaya gelse zati muhterem ortaya birey atar. Altına beddua edip sonunda amin yazan 30iralik iftiracılar çıkar. Yorumları okuyun kaç tane var.
    Cevapla
  • Metin çalıkıran 1 yıl önce Şikayet Et
    Orada maksat yemek değil dayanışma 10 bin tl nin küçük bir kısmı organizasyon için büyük kısmı partinin kasasına girer olayı çarpıtmayın
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Birde başa geldiklerini düşünmek bile istemiyorum
    Cevapla
  • Ertuğrul 1 yıl önce Şikayet Et
    Ahu Sayan'ım onların içinde geçirdiğin sürede bunlara nasıl dayandın. Şükür ki kurtuldun. Bunlar geleceklerine ateş topluyorlar merak etme kardeşim sen şükret bunların içinde olmadığına.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?