Amanoslar'da PKK temizliği... Eren Abluka 12 operasyonu başladı

Son dakika haberi... İçişleri Bakanlığı, Hatay'da 887 personelin katılımıyla "Eren Abluka-12 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Abdullah Akdeniz Operasyonu" başlatıldığını bildirdi.

GİRİŞ 20.05.2022 09:04 GÜNCELLEME 20.05.2022 14:10
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla Hatay'da "Eren Abluka-12 (Hatay-Amanoslar) Şehit Jandarma Uzman Çavuş Abdullah Akdeniz Operasyonu" başlatıldı.

Eren Abluka-12 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Abdullah Akdeniz Operasyonu başlatıldı!  Operasyonda Hatay, Gaziantep, Osmaniye İl Jandarma komutanlıkları ve Hatay Emniyet Müdürlüğünce jandarma komando, jandarma özel harekat (JÖH), polis özel harekat (PÖH) ve güvenlik korucu timlerinden oluşan 887 personel 67 operasyonel tim görev alıyor.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • hayzum 1 yıl önce Şikayet Et
    rabbim amanos dağlarında size güç kuvvet versin amanos siz yiğitlere ova domuzlara kapan olsun yiğit erenimin şehitlerimizin kanı yerde kalmasın
    Cevapla
  • merve 1 yıl önce Şikayet Et
    batı Türkiyeye öyle bi oyun kurmuş ki , Türkiye uğraşsın dursun.
    Cevapla
  • Yavuz Sultan Selim 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHÜ TEALA kılıcınızı keskin gazanızı mübarek eylesin amin.
    Cevapla
  • eddai 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah ayağınıza taş degdirmesin.
    Cevapla
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim sizleri korusun aslanlarım, attığınızı vurun, asla canlı teslim almayın..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı