Yine köpek saldırısı! İki çocuk hastaneye kaldırıldı

Iğdır'da evlerinin bahçesinde oynarken sokak köpeklerinin saldırdığı Mehmet Emin Şişko ile (15) amcasının oğlu Kerim Şişko (16) hastanede tedaviye alındı.

Yine köpek saldırısı! İki çocuk hastaneye kaldırıldı
Yine köpek saldırısı! İki çocuk hastaneye kaldırıldı
GİRİŞ 22.05.2022 13:21 GÜNCELLEME 22.05.2022 13:21
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Özgür Mahallesi'ndeki müstakil evlerinin bahçesinde oynayan Mehmet Emin Şişko ile Kerim Şişko, sürü halinde yoldan geçen köpeklerin saldırısına uğradı. Çocukların çığlıkları üzerine bahçeye çıkan ev halkı sopalarla köpekleri kovaladı. Kanlar içinde kalan imi çocuk hastaneye götürüldü. Köpeklerin ısırdığı kol ve bacaklarına dikiş atılıp, kuduz aşısı yapılan kuzenler taburcu edildi.

Köpeklerin bahçede top oynadıkları sırada saldırdığını söyleyen Mehmet Emin Şişko, "Amcamın oğlu olan Kerim ile evimizin bahçesinde top oynuyorduk. Bahçe kapısı açıktı. 4-5 köpek içeri girip saldırmaya başladı. Biz korkup bağırmaya başladık. Evdekiler dışarı çıkıp onları kovaladı. Kol ve bacaklarımızı ısırdıklarında dişleri jilet gibi kesiyordu. Çok korktuk. Evde kimse olmasa bizi belki de öldürürlerdi. Mahallede sahipsiz köpek çok var. Bunların toplatılmasını istiyoruz" dedi.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • hakkı 1 yıl önce Şikayet Et
    derhal belediyeye dava açma hakları var açsınlar efenim belediyelerin azcık parası gitmeye başlarsa bu sorun çözülür inş
    Cevapla
  • Vatann sever 1 yıl önce Şikayet Et
    Belediye görevini yapmadı dava açın
    Cevapla
  • öneri 1 yıl önce Şikayet Et
    Reis hangi belediye barınak yaptı hangisi köpekleri topladı sıkı takip etmen lazım. Yoksa hiç biri birşey yapmıyor. Termini öne çekin. 1 ay içinde barınaklara toplasın belediyeler.
    Cevapla
  • Nrc 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu kanunu değiştirin artık.
    Cevapla
  • alp 1 yıl önce Şikayet Et
    insana saldıran uyutuldun bence.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi