Belgrad Ormanı çöplüğe döndü

Belgrad Ormanı'nda piknikçilerin geride bıraktığı çöpler kirliliğe yol açtı

GİRİŞ 23.05.2022 09:29 GÜNCELLEME 23.05.2022 10:00
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İstanbul'da hafta sonunu fırsat bilenler Belgrad Ormanı'na akın etti. Belgrad Ormanı'nın Bahçeköy'de bulunan girişinde kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Birçok memeli ve kuş türünün doğal yaşam alanı olan Belgrad Ormanı'nda, pikniğe gelenlerin yanlarında getirdikleri yiyecekleri ve plastik atıklarını bırakması kirliliğe yol açtı.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • TÜRK 1 yıl önce Şikayet Et
    havvanlar bunlardan daha medenidir
    Cevapla
  • Emekli -------- 1 yıl önce Şikayet Et
    KISACA Milletimiz CAHİL ve GÖRGÜSÜZ vede PİS asla da değişmiyoruz...
    Cevapla
  • isa 1 yıl önce Şikayet Et
    ekrem 16 milyon için çalışıyor...tiyatrocu algıcı eko.istanbulu kendi haline bıraktı cum.baş.lık peşinde.Halice akan atık suların filtrelerini de çalıştırmıyor masraflı diye ama bir gecede dansöze ramazan gecesi 400 bin lira veriyor,ingiliz elçiye 46 bin liralık yemeği bir öğünde yediriyor.besle besleme besle
    Cevapla
  • mahir 1 yıl önce Şikayet Et
    bunlar insan değiller ne üdüğü belirsiz yaratıklar allah ıslah etsin bunları yapanları bunları ceza olarak çöp yığını içerisine gömüp sattalerce bekletmek lazım geride pisledikleri çöpleri arabalarına gelişi güzel bir şekilde atılması lazım bakalım bir daha yaparlarmı
    Cevapla
  • Molla Kasım 1 yıl önce Şikayet Et
    Sopa cezası olması lazım, etrafı pisleten, nara atan, derelere atık su atan. Normal cezalar dışında falakaya yatırılıp bir güzel sopalanması, sonra kirlettiği ormanın yada derenin tamamını temizlettrilmesi lazım. Para cezası ile bu işler çözülmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe